Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Buhay - nowy Administrator
Witam,

Mam przyjemność ogłosić, że Buhay awansuje do rangi administratora forum Odjechani.com.pl. Buhay - serdecznie gratuluję Ci podjęcia nowego wyzwania. :)
To pierwszy z kilku kroków jakie zamierzamy poczynić w celu dalszego rozwoju forum w perspektywie kilku miesięcy.
Buhay - witaj na czerwonym i jednocześnie gorącym poziomie. :)
W życiu nie widziałem aż tak czerwonego b/Buhaja Haha!.
Moje gratulacje Kuba!
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Hohoho! Gratulacje i dla Buhaya i administracji za szybką reakcję na sugestie. To na pewno dobry krok w dobrym kierunku.
Congratulations Kuba! :)
Gratulacje dla Buhaya :D
Stop pomagania!
Łohoh Nie sądziłem że tak szybko zostanie podjęta jakakolwiek reakcja na moje wskazówki :) Miłe jest się przyczynić do Awansu tak wspaniałej osoby jaką jest Buhay ;) Buhay Serdeczne Gratulacje :)
Gratulacje :P
Gratulacje Buhay. :) Mam nadzieje, że dogadamy się o ściągnięcie mi moderacji postów. :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
Serdecznie gratulacje z całego serca !
Należało Ci się :)
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
Ponowne gratulacje. :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam