Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Buhay - nowy Junior Moderator
gratuluje :D
Buhay
brawo mówiłem że twój wkład nie pójdzie na marne
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Gratulacje ;)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Od samego początku gdy zawitałeś na to forum miałem przeczucie, że zostaniesz w ekipie, to była kwestia czasu ;) Moje gratulacje Ok
Porządna osoba na porządnym stanowisku, oby tak dalej ;)
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

No drogi kolego ! Zasłużyłeś sobie na to od dawna. Powodzenia i gratulacje. :)
Serdeczne gratulacje. Roza
To już nie pierwsze forum, na którym Buhaj został doceniony - na poprzednim przez kilka dobrych lat wywiązywał się wzorowo ze swojej funkcji, teraz na pewno też nie będzie inaczej, szczególnie że dostał działy które są jego pasją. Dokonaliście naprawdę zajebistego wyboru. Brawo Pozdro! :)
Tak czułam, że to tylko kwestia czasu, kiedy się to stanie. ;)
I dobrze, bo myślę, że jesteś jak najbardziej odpowiednią osobą na to stanowisko (jeśli nie, najwyżej dam po łapach :D).
Także gratuluję i witam w ekipie! :)
Moje zdanie jest takie, że Buhay zasłużył sobie w 100%. W każdym temacie daje wyczerpującą i mądrą wypowiedź...
Gratuluję. :)