Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Było: 2000 GB free - Walentynki 2011!
Mojego Free nie było. Nie wiem czemu.
Chcę zwrotu pkt.
  Odpowiedz
Kruchy jak miałeś pusty folder to pewnie, że nie było:)
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Z tego ca zauważyłam to 2 chomiki nie miały free...:huh:
  Odpowiedz
A więc pobrałem sobie tzn. udało mi się ale 19.05 i jeszcze nie było już sie denerwowałem a więc 1 film + microsoft 2010 jest mój.

A oczywiście także zaczyna się spamowanie mi skrzynki na pw chomika :

Cytat:Witaj chomiczku, jesteś na liście http://chomikuj.pl/gosialima/!!+Walentyn...+karolekdj udostępniać miałeś darmowy transfer. Weszłam w odnośnik na tej stronie w drzewku na twoje filmy, które miałeś udostępniać free ok 19.10 i pobrałam facebooka, ale transfer został mi odliczony (bez pytania - informowania) z mojego konta
  Odpowiedz
Miałem pusty folder bo Gosialima nie dodała do niego moich filmów.
Teraz czekam na wyjaśnienia na PW, bo coś kręci.
  Odpowiedz
Wszędzie free było, tylko może nie o równej 19.00. Wiadomo że dziewczyna nie załączy wszystkich chomików w jednej chwili. Zapomniała o jednym chomiku, ale nadrobiła zapomnienie i mam nadzieję za kolego jej wybaczy...
  Odpowiedz
(14.02.2011, 20:58)Senisde napisał(a): Wszędzie free było, tylko może nie o równej 19.00. Wiadomo że dziewczyna nie załączy wszystkich chomików w jednej chwili. Zapomniała o jednym chomiku, ale nadrobiła zapomnienie i mam nadzieję za kolego jej wybaczy...

to nie jest tak do końca bo można dział przygotować i ukryć a o 19 go ujawnić nie było by zamętu -jeśli chodzi o Kruchego to ma słuszne pretensje o 19.15 nie było w jego folderze ani plików ani free pliki zostały zachomikowane dużo później,to tyle ode mnie
następnym razem proponuje akcje jak pierwsze masowe free u każdego z osobna tyle że w otwartych folderach bez latania za hasłami
  Odpowiedz
A ja jak zwykle wszystko przegapiłem bo żona wyciągnęła mnie na zakupy hehe...
Zobaczcie jednak ile było pobrań w tych folderach za free. Trochę tego wyszło.
Dobrze by było, aby wypowiedziały się tu w znacznym stopniu osoby które pobrały coś za free.
Ci co nie zdążyli i narzekają w pierwszej kolejności napiszą, ale szkoda że nie mają chęci się
wypowiedzieć osoby które pobrały coś za free od gosialima.

Na pewno potrzebuje teraz sporo czasu na odpisanie na wszystkie wiadomości jakie dostała
po takiej akcji haha...

Zaraz do niej napisze i przyprowadzę ją tu na forum - niech zajmie swoje stanowisko :)
  Odpowiedz
Ja nie pobierałam ale uważam że akcja była niedograna byłam widziałam nie podobało mi się naprawdę dużo lepiej było poprzednim razem masówka ale u każdego z osobna
  Odpowiedz
Hej!:) witajcie!
na forum jestem nowy, ale o akcji dowiedziałem się na chomiku:) należę do grona szczęśliwców, którym udało się coś niecoś pobrać;) Także: dziękuję organizatorom i sponsorom tego miłego wydarzenia!
Co do opóźnień, to owszem, zauważyłem, że niektóre foldery były trochę później "włączone" ale jak ktoś powiedział wyżej: nie da się wszystkiego naraz powłączać o równej 19. Gosialima odwaliła kupę roboty wsadzając to wszystko do folderów, duże wyrazy uznania z mojej strony Gosia!
aha, wg mnie to nawet dobrze, że to wszystko było do ściągnięcia z jednego chomika:) przynajmniej nie trzeba było aż tak dużo biegać^^
Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej nocy!

PS: sorki, ze dopiero teraz dziękuję, ale właśnie wróciłem z treningu:D

Kamil
  Odpowiedz