Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy chcecie więcej akcji w których można zdobyć darmowy transfer w chomikowym portalu?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
89.47%
51 89.47%
Nie
0%
0 0%
Jest mi to obojętne
10.53%
6 10.53%
Razem 57 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Było : Wielkie free 06.12.2011 - nie spóźnij się!
Drogi Odjechany Mikołaju

Chciałbym dostać transfer na chomikuj.pl i tyle.

Dziękuje
Drogi Mikołaju! Ja naprawdę nie mam dużych wymagań;-) Chciałbym bardzo, abo kolejny rok był równie udany jak ten mijający.Abym miał wiele funduszy na liczne koncerty i imprezy kulturalne - może jakaś wygrana w TOTO LOTKA?(wiem,że już wcześniej o tym pisano). Wasz muzyczny ekspert:-)

Marcin
[Obrazek: MUZOL-baner-468x60px.gif]
Miki... heh... :)
Nie interesują mnie rzeczy materialne. Pragnę tylko aby być dalej z moją ukochaną, która musiała wyjechać za granicę...

"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Kochany Swiety Mikolaju ,chcialabym dostac od ciebie nowe futerko dla mojego chomiczka bo strasznie rosnie a nie mam pieniazkow zeby mu kupic,a dla mnie prosze o duzo zdrowka i tych pieniazkow dla mojego pupilka,dziekuje z gory jesli bedziesz laskawy dla mnie,Wesoluch Swiat !!!
Smile 
Drogi Odjechany Mikołaju

:D W tym dniu chciałbym od ciebie otrzymać pod choinkę Konto ChomikManiac na rok. Byłem bardzo grzeczny przez cały rok i zasłużyłem na te prezent :)
Z pozdrowieniami Chomik Adriano121Cool

Drogi święty mikołaju!
Chciałbym siedzieć teraz w raju.Mieć internet z 100Mb/s filmy ściągać w jedną rundę, żeby otaczały mnie same piękne dziewczyny i bym zajadał słodkie maliny.Jeszcze żeby mieć dużo zaprzyjaźnionych chomików i żeby ściągali ode mnie dużo plików.
Drogi Mikołaju.
Wszyscy o coś proszą więc i ja się dołączam. Chciałbym zebyś ty Mikołaju chociaz raz dostał prezent od nas za swoją pracę i dobroć. A ode mnie dostajesz wielkie DZIĘKUJĘ !!!!!!!
Kochany Święty Mikołaju chciałbym dostać konto premium na rok czasu na chomikuj.pl.

pozdrawiam...
Mikołaju,
Ja mam wszystko czego mi potrzeba, kochająca rodzinę, dom, jak i wspaniałych przyjaciół, więc prosił bym cię aby każde dziecko w każdym zakątku świata było szczęśliwe, najedzone jak i zdrowe i by miało się do kogo przytulić o każdej porze dnia, by nie było wojen by zdrów był cały świat, by nigdy każdy z nas nie zaznał już przemocy. I jeszcze jedno, byś ty był rad że możesz dać tyle szczęścia na cały świat.
Wesołych Świąt :)
Zapraszam do mnie :)
[Obrazek: kamil0908.gif]
Kochamy MIKOŁAJU wielkie free na ROK to by było odjazdowe dla dzieci z BAJKAMI