Chciałbym dostać transfer na chomikuj.pl i tyle.
Dziękuje
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ankieta: Czy chcecie więcej akcji w których można zdobyć darmowy transfer w chomikowym portalu? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 51 | 89.47% | |
Nie | 0 | 0% | |
Jest mi to obojętne | 6 | 10.53% | |
Razem | 57 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Było : Wielkie free 06.12.2011 - nie spóźnij się!
|
03.12.2011, 23:30
Drogi Odjechany Mikołaju
Chciałbym dostać transfer na chomikuj.pl i tyle. Dziękuje Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.12.2011, 00:19
Drogi Mikołaju! Ja naprawdę nie mam dużych wymagań;-) Chciałbym bardzo, abo kolejny rok był równie udany jak ten mijający.Abym miał wiele funduszy na liczne koncerty i imprezy kulturalne - może jakaś wygrana w TOTO LOTKA?(wiem,że już wcześniej o tym pisano). Wasz muzyczny ekspert:-)
Marcin
04.12.2011, 01:33
Miki... heh...
![]() Nie interesują mnie rzeczy materialne. Pragnę tylko aby być dalej z moją ukochaną, która musiała wyjechać za granicę...
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
04.12.2011, 09:58
Kochany Swiety Mikolaju ,chcialabym dostac od ciebie nowe futerko dla mojego chomiczka bo strasznie rosnie a nie mam pieniazkow zeby mu kupic,a dla mnie prosze o duzo zdrowka i tych pieniazkow dla mojego pupilka,dziekuje z gory jesli bedziesz laskawy dla mnie,Wesoluch Swiat !!!
Drogi Odjechany Mikołaju
![]() ![]() Z pozdrowieniami Chomik Adriano121 ![]()
04.12.2011, 12:22
Drogi święty mikołaju! Chciałbym siedzieć teraz w raju.Mieć internet z 100Mb/s filmy ściągać w jedną rundę, żeby otaczały mnie same piękne dziewczyny i bym zajadał słodkie maliny.Jeszcze żeby mieć dużo zaprzyjaźnionych chomików i żeby ściągali ode mnie dużo plików.
04.12.2011, 13:56
Drogi Mikołaju.
Wszyscy o coś proszą więc i ja się dołączam. Chciałbym zebyś ty Mikołaju chociaz raz dostał prezent od nas za swoją pracę i dobroć. A ode mnie dostajesz wielkie DZIĘKUJĘ !!!!!!!
04.12.2011, 14:31
Kochany Święty Mikołaju chciałbym dostać konto premium na rok czasu na chomikuj.pl.
pozdrawiam...
04.12.2011, 14:32
Mikołaju,
Ja mam wszystko czego mi potrzeba, kochająca rodzinę, dom, jak i wspaniałych przyjaciół, więc prosił bym cię aby każde dziecko w każdym zakątku świata było szczęśliwe, najedzone jak i zdrowe i by miało się do kogo przytulić o każdej porze dnia, by nie było wojen by zdrów był cały świat, by nigdy każdy z nas nie zaznał już przemocy. I jeszcze jedno, byś ty był rad że możesz dać tyle szczęścia na cały świat. Wesołych Świąt ![]()
04.12.2011, 15:03
Kochamy MIKOŁAJU wielkie free na ROK to by było odjazdowe dla dzieci z BAJKAMI
|