Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy chcecie więcej akcji w których można zdobyć darmowy transfer w chomikowym portalu?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
89.47%
51 89.47%
Nie
0%
0 0%
Jest mi to obojętne
10.53%
6 10.53%
Razem 57 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Było : Wielkie free 06.12.2011 - nie spóźnij się!
Kochany, cały rok wyczekiwany Mikołaju. W dniu Twoich imienin chcę Ci życzyć tylko słonecznych dni a sobie chcę życzyć wielkiej szafy wypełnionej po brzegi mnóstwem kolorowych włóczek. Tak żeby mieć przez cały rok z czego robić na drutach:) A przy okazji drutowania oglądam seriale to ta setka też by się przydała
Drogi Mikołaju byłem niegrzeczny cały rok a mimo to chciałbym otrzymać jakiś prezent może on zdopingował by mnie do pracy nad sobą.A że nie za bardzo wieże w Świętego Mikołaja to nie mam złudzeń że nic z tego nie będzie mimo to pozdrawiam wszystkich.Życzę także aby każdy otrzymał swój wymarzony prezent
Drogi Mikołaju...Wiem ,że zawsze masz dużo pracy i podziwiam Twoją szczodrość i cierpliwość do marzycieli . Jesteś tak wyjątkowy jak nikt i nic na tym szalonym świecie, bo masz w sobie to coś ,za co wszyscy Cię kochają...Chciałabym choć przez chwilę poczuć ten ogrom pozytywnych uczuć,które Cię otaczają....Obdarowałabym nimi każdego w potrzebie....tylko skromną część zachomikowałabym w moim sercu dla siebie,aby mieć siłę ,by pokonać tęsknotę za wszystkimi których kocham,a których nie ma blisko przy mnie.
Pozdrawiam Cię mój kochany Mikołaju i liczę po cichu ,że mnie zauważysz w tym wielkim tłumie )*
Drogi Mikołaju!

Nie będę Ciebie prosił o nic dla siebie, bo nie o to chodzi
W końcu święta to moc dawanie prezentów a nie ich dostawania
Dlatego proszę Cię, aby na świcie nie było osób, które nic nie dostaną pod choinkę
Żeby nikt spędzał ich w samotności
Aby każdy w święta był wesoły i nie musiał się niczym zamartwiać
Aby ten dzień był wyjątkowy pod każdym względem
Aby każdy spędzał te święta w gronie rodziny

David z forum odjechani.com.pl

Drogi odjechany święty Mikołaju
a ja chcem coś dostać byle co aby było :D
Big Grin 
Drogi Mikołaju!
Chciałbym jak najlepiej spędzić tegoroczne święta,
tak by królowały w nich radość i dobroć,
które rozbrzmiewałyby ponad światłem gwiazd,
a ich blask rozświetlałby nawet najbardziej mroczne otchłanie.
Otchłanie, których nigdy nie nawiedziła żadna istota.
Chciałbym, żeby w Dniach Bożego Narodzenia
każdy człowiek był szczęśliwy i szczerze dziękował Ci
za sprawione mu cudowne dary.

Chomik Moderator 132
Drogi Mikołaju...
Wiele od Ciebie nie chcę.Spraw tylko aby przyszły rok nie był tym ostatnim...:)
A ja proszęRumiany
Kość pamięci operacyjnej a ze 2GbOkey
na bide Nunu
a jak nie to 4Gb :diabel
Na święta chciał bym dostać w prezęcie milion pkt na chomikuj. To by był mój pierwszy milion. A poza tym konto premium na rok i nowy komputer dla brata. Oto wszystko proszę Cię odjechany mikołaju, bo w tym roku byłem grzeczny.
Nie spodziewam się aby do mnie dotarł S.Mikołaj, ale życzyłbym sobie aby piorun strzelił w tych tzw. anty-piratów którzy psuja zabawę na chomiku. ;)
Pozdrawiam wszystkich.