Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiczkuj.pl
Niedługo się zacznie wojna na reputki :D Pozatym matiszon fajny ten Twój bot :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Już się zaczeła spadłem na 11 miejsce :(

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Mi chodziło między szalonym a matiszonem :)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Witam. Trochę się cicho zrobiło na temat chomiczkuj messengera więc chciałem się spytać czy obecnie go używacie?
Jest bezpieczny?
Jeżeli kupie VIPA za sms i dostane kod do bota to będzie on ważny na zawsze, czy po upływie 30 dni wygasa?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
30 dni, ale jak kończyłem karierę z chomikuj to chomiczkuj massenger wpisywało automatycznie kod z banerów...
Ja używam i nie narzekam. Jest nawet szybszy od Chomik Sender'a :) Polecam, można dodać kilka kont, ale co 30 dni wygasa kod :(
Myślę że niedługo ludzie wymyślą jak złamać ten kod lub po prostu schakują go...
no właśnie ja tam wolę wydać 20 zł na cały czas... a ten wymyśla co 30 dni ;p może Pan matiszon pomyśli na tym :) oraz z tym kodowaniem... jeśli potrzebujesz pomocy z tym programem to możesz napisać w czym masz problem może ci pomożemy :D
Ponieważ rozmowa toczy się na zupełnie inny temat zamykam.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości