Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomik Bot - Oszukaj Chomika
Hmm tak sobie siedzą na chomiku jakiś kolęś wysyłał reklamy i zaciekawił mnie jej opis
Cytat:oszukaj chomika
więc myślę co mi szkodzi zobaczę co to. Link przekierował mnie do strony na której jest wszystko ładnie opisane co i jak. Może już to widzieliście, ja osobiście widzę to pierwszy raz więc napisałem ten o to wątek.
Zaraz zobaczę co to jest i czy działa na próbnym chomiku :D

Tak jak myślałem pic na wodę ;]
Nie da się tego pobrać, jest na jakimś serwerze firecash pewnie do nabijania kasy
No chyba że wam się uda :)
  Odpowiedz
Też dziś dostałem taką reklamę, przekierowało mnie do do strony. Dość ładnie to wyglądało więc pobrałem i nie było żadnego linku z firecash tylko filecom.net. Jak na razie działa oby nie wprowadzili żadnych limitów ni nic ;x
  Odpowiedz
Czyżby nowe wcielenie bota do kradzieży haseł?
  Odpowiedz
Nie wiem, nie znam się za bardzo : D pożyjemy zobaczymy...
  Odpowiedz
Ja na pewno nie będę testować tego na swoim chomiku. To jest mocno podejrzane.
  Odpowiedz
scarab napisał(a):Ja na pewno nie będę testować tego na swoim chomiku. To jest mocno podejrzane.
Ja tak samo.

Ja mam wrażenie, że to fake. Już nie raz widziałem takie boty.
A później żale użytkowników na forum, że ktoś ukradł im chomika.
Mam wrażenie, że to po prostu sposób (ciągle ten sam) na kradzież danych do logowania na konto.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
  Odpowiedz
też na swoim nie testuje jeśli nic się nie będzie działo to zacznę na swoim ;)
  Odpowiedz
(25.08.2012, 20:29)MałyFranek napisał(a): też na swoim nie testuje jeśli nic się nie będzie działo to zacznę na swoim ;)

jak to pobrać można żeby sprawdzić
  Odpowiedz
No klikasz download i wyskakuje Ci taka lista klikasz w 1 z nich i tam masz bodajże wysłać smsa i pobiera ;]
  Odpowiedz
Ile taki SMS kosztuje? Standardowe 30 zł? :D
  Odpowiedz