Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

ChomikBox nie chce się otworzyć
Jak w temacie, nie wyświetla się żaden komunikat, po prostu program nie chce się otworzyć mimo że już raz go odinstalowałam i zainstalowałam podobnie. Mam nadzieję że ktoś może mi pomóc:)
Z góry dzięki.
  Odpowiedz
Jaki masz system operacyjny ? Jeśli Windows 7 lub Vista to spróbuj uruchomić jako administrator (prawym przyciskiem myszy na ikonie chomikboxa i z listy wybierasz uruchom jako administrator)
  Odpowiedz
mam Vistę, próbowałam już raz i nic to nie dało

a tym razem jakimś cudem się udało - dziękuję za pomoc:)
  Odpowiedz
Od kilku dni mam problem z ChomikBoxem. Nie chce się otworzyć. Pokazuje się okno, że aplikacja niespodziewanie została zamknięta i wyślij to do grupy developerskiej.
Zaczęło się od niemożliwości zrobienia aktualizacji.
Robiłem kilkanaście prób odinstalowania i ponownej instalacji. Pobrałem program ze strony Chomikuj.pl. Niestety, problem nie znika.
Czy ktoś coś wie na temat problemów z ChomikBoxem?
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Miałem to samo. Nic nie zrobisz. Albo pobierz wersję Beta jeśli jeszcze jej nie masz i tą sobie wgraj. Jest dość dobra albo odinstaluj całkiem i zainstaluj podstawową możliwa do ściągnięcia ze strony chomikuj.pl i nie aktualizuj.

Beta wersja jest tutaj
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Wersja beta znajduje się tutaj - http://chomikuj.pl/chomikbox/beta ;)
---
  Odpowiedz
Wersja Beta w czasie instalacji zamieniła się w wersję roboczą bez ostatniej aktualizacji. Aktualnie mam problem z pobieraniem folderów przez Chomikbox. Pobieranie rozpoczyna się po którymś otwarciu programu, pasek postępu wychodzi prawie poza okno pobierania, pliki po pobraniu nie dają się odtworzyć.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Ja także mam taki sam problem. ODJECHANI pomóżcie nam PROSZĘ???
  Odpowiedz
Najprostszą radę jaką mogę wam dać to poprosić was abyście się zwrócili z tym
problemem do autorów tego programu.
  Odpowiedz
Wczoraj po raz kolejny odinstalowałem chomikbox, wyczyściłem rejestry i raz jeszcze zainstalowałem program pobrany w wersji beta. Wyskoczył mi ten sam błąd, ale po chwili Chomikbox dokonał aktualizacji, no i teraz działa. Nie wiem ile to będzie trwało, ale jak nawali, to napiszę tutaj i oczywiście do administracji portalu. Dziękuję za porady.
  Odpowiedz