Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomikbox, stara i nowa wersja przy logowaniu
A ja mam pytanko.
Mam zainstalowanego starego chomikboxa i nowego.
Próbowałem odinstalować starego i zostawić nowego, to nadal mi wyskakiwały dwa.
Później odinstalował całkowicie nowego i starego i zainstalowałem tylko nowego.
No i nie wiem dlaczego znowu pokazują mi się dwie wersje, stara i nowa do zalogowania.
Na systemie win 7 64 bit, w ogóle trudno wejść w opcje starego chomikboxa, a nawet, jeżeli się to uda, to nie można nic zatwierdzić.
  Odpowiedz
Spróbuj może CCleaner taki program do usuwania resztek folderów i plików jak wyczyścisz to wtedy spróbuj zainstalować na nowo.
  Odpowiedz
Odinstaluj chomikboxa.
Usuń wszystkie pozostałości po programie. Można też użyć programów typu CCleaner.
Następnie zainstaluj ponownie nową wersję.

Jeśli wyczyściłeś wszystkie pozostałości po programie to myślę, że nie ma opcji powtórzenia się problemu.
  Odpowiedz