Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomikowe punkty za kasę!
Wraz z wyłączeniem opcji przelewów na waszym ukochanym portalu wprowadzono również sprzedaż punktów.

[Obrazek: nQ9Ev.png]

Te ceny, to im się chyba przyśniły którejś ponurej nocy. Teraz czekajcie aż obniżą stawki za punkty. Komercjalizacja do potęgi.
  Odpowiedz
Sprzedaż punktów była zawsze, po prostu wcześniej trzeba było poszukać. Nie siej zamętu.
  Odpowiedz
Były takie ceny, już dawno legalna opcja zakupu istniała.
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Możliwe nie wiem, zacząłem biegać po tych wszystkich opcjach i myślałem że to nowe, nieważne. W sumie mi to wisi, bo nie kupuję i nie muszę kupować.
  Odpowiedz
Hehe cwaniaki z nich chcą jeszcze więcej zarobić za przeproszeniem mam to gdzieś jeszcze im to bokiem wyjdzie złodzieje !!!

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Teraz to już po chomikuj, nikt nie będzie nic wrzucał:P
Zapraszam na mojego chomika: http://chomikuj.pl/kapox :)
  Odpowiedz
Przesadzacie, nie przejmować się. Świat się skończy, ale nie na chomikuj, tylko w piątek. Nie marnujcie czasu na ten portal. Haha ;)
  Odpowiedz
z cenami poupadali na glowe
Sygnatura usunięta przez moderatora!
  Odpowiedz
Ja nie widzę na chomiku żadnej opcji sprzedaży punktów:-(
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Ta opcja była i jest ukryta :D chyba bardziej opłaca się kupić punkty niż transfer, ale jeszcze tego nie sprawdzałem i mogę się mylić :) Teraz to i tak juz bez znaczenia... Najbardziej zdenerwował mnie opis buttona "Wykonaj przelew", w którym napisane jest: "Po analizie Waszych opinii..." ... Ja się pytam gdzie są dowody !!! Gdzie te opinie !!! Portal chomikuj.pl robi nas w konia, boją się o własne tyłki przez to, że dużo nadawców na nich spoczywa Hehe :) Zobaczymy jutro... może sytuacja się poprawi, wysłałem do nich bardzo grzecznościowy list z zapytaniem czy łaskawie by nie przywrócili tej opcji :D A najlepsze jest to że moją wiadomość odebrali 15 minut po jej wysłaniu a do tej pory nie odpowiedzieli na nią :( HEHE
  Odpowiedz