Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomikuj nie panuje nad sytuacją.
Siemanko.
Nie odwiedzałem troszkę czasu mojego Chomika, ale postanowiłem dzisiaj wbić i to co zobaczyłem po prostu mnie powaliło...
Masa spamu przez jakieś fejk konta na Chomikowych Rozmowach reklamujące jakieś pierdoły od darmowych doładowań po namierzanie swojego męża Gniew

Czy Chomikuj przestało panować nad spamem? Jakieś boty wysyłają do mnie wiadomości, na Chomikowych Rozmowach masa spamu...

I jeszcze ciągle przychodzące wiadomości o łamaniu praw autorskich od "instytucji" zwalczających piractwo komputerowe poprzez Administracje Chomikuj.pl.

[Obrazek: 25943_chomikujspam.png]

Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Sam swoich czasów spamowałem na chomikuj, początkowo dziennie blokowali mi po 3 chomiki, a po dwóch trzech dniach przestali to robić, jak i się chomikuj wypaliło to zmieniłem niszę...
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Obecnie na chomikuj, 99% wiadomości to nachalny spam.

Na szczęście jest już kilka podobnych serwisów. Niektóre z nich były wspominane na forum.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Spam był, jest i będzie. Fakt że pojawia się go dużo w ostatnim czasie nie jest niczym nowym.
Sam ostatnio wbiłem na chomika aby coś pobrać i w mojej skrzynce było ok. 100 wiadomości typu darmowe doładowanie,
namierzanie kogoś po numerze telefonu i tak dalej i tak dalej. Dodam że na mojego chomika rzadko kto wbija więc nie
wiem czemu mnie tak dręczą.

Czy chomikuj nie panuje nad sytuacją? Oni zawsze mieli spam gdzieś, dopóki pieniążki im się zgadzają to nic nie zrobią.
Co do innych serwisów to powiem szczerze, nie mają one (jak na razie) żadnych szans chomikuj przoduje w ilości użytkowników,
plików i samej obsługi serwisu.

PS.
Zawsze pozostaje thepiratebay :-)
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz