Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co byś chciał dostać pod choinkę?
(26.10.2011, 21:47)Kucharek napisał(a): Nie mam dużych wymagań. Po prostu chciał bym mieć wolne świętą ponieważ od 11 lat nie miałem wolnych, także to był by dla mnie największy prezent.

Daj mi numer do twojego pracodawcy :D
  Odpowiedz
Chciałbym dostać:
- Książkę - "Magia - Cała prawda"
Jest to książka zawierająca najlepsze teksty dotyczące różnych zagrożeń duchowych.

- Poziomicę - POZIOMNICA Stanley FatMax® 120cm - MAGNETYCZNA 43-549
Jest to profesjonalna poziomnica skrzynkowa wykonana z aluminium ze wzmocnioną konstrukcją i dokładnością +/- 0,5mm/metr
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
A ja mam dwa marzenia na te święta.

1) Jak zwykle chciałabym dostać jakąś dobrą książkę. I pewnie jak zwykle, żeby trafić w swój gust, sama będę musiała ją sobie kupić. ;)

2) Za drugi prezent pewnie zostałabym wyśmiana przez wszystkie feministki świata, ale marzy mi się wielofunkcyjny robot kuchenny z końcówkami do wyrabiania ciasta, ubijania, mieszania i wszelkimi innymi bajerami. Uwielbiam piec ciasta, a mój mikser to już stary dziad i takie cudo by mi się przydało. :D
  Odpowiedz
Jako, że Boże Narodzenie już bliżej niż dalej, przedstawiam Świętemu Mikołajowi listę swoich oczekiwanych prezentów:

- Porsche, superszybkie, super piękne, ale broń Boże nie czerwone
- Odrzutowiec (prawdziwy)
- Mini bombę - tak na wszelki wypadek lubię być uzbrojona
- Taki pilot, którym można wyłączać ludzi, wyciszać im głos itp.
- Wehikuł czasu z możliwością cofania do czasów p.n.e (wyposażony w GPS. klimatyzację i taki mały podręczny bar, w razie by mnie choroba lokomocyjna złapała)
- Idealnego faceta - 185 cm wzrostu, ciemne włosy, ciemne oczy, ciemna karnacja, dobrze zbudowany, inteligenty i kulturalny ale trochę głupszy ode mnie) :D

a na resztę św. Mikołaju to ja sobie zarobię...
  Odpowiedz
Vilandra napisał(a):- Idealnego faceta - 185 cm wzrostu, ciemne włosy, ciemne oczy, ciemna karnacja, dobre budowany, inteligenty i kulturalny ale trochę głupszy ode mnie) Haha
Mówisz o mnie? Mam 185cm wzrostu, może nie aż tak ciemną karnację, ale blady nie jestem, na budowę nie narzekam i jestem chyba głupszy od ciebie :D

Ja bym chciał tylko zdrowie i chociaż 5 minut z tobą przy jednym stoliku w niezajasnej kawiarni z małą różą pośrodku stołu. Roza
  Odpowiedz
(19.10.2012, 11:42)Tomek1 napisał(a): i jestem chyba głupszy od ciebie :D

:D:D:D

Cytat:Ja bym chciał tylko zdrowie i chociaż 5 minut z tobą przy jednym stoliku w niezajasnej kawiarni z małą różą pośrodku stołu. Roza

No ciekawe, co by na to Twoja dziewczyna powiedziała...
  Odpowiedz
Ja chciałbym usłyszeć o dymisji Donalda Tuska w gwiazdkę i dostać porządną czarną skórzaną kurtkę za tysiaczka lub dwa.
  Odpowiedz
A ja bym chciał nowe kolano - stare mnie na******la na zmianę pogody :( i w sumie to tyle ... albo nie, jeszcze jakieś okulary przeciwsłoneczne takie jak mi się podobają - czyli takie jakich chyba nie ma ;(
  Odpowiedz
Pod choinką chciał bym znaleźć:
konsolę DJ <3
Ahh te marzenia [Obrazek: oczy.gif]
  Odpowiedz
Suzuki GSX-R 750 K7
a tak poważnie to mam już wszystko czego chcę i to doceniam dlatego wystarczy mi rodzinne spotkanie;)
  Odpowiedz