Co byś chciał dostać pod choinkę?
|
26.10.2011, 21:56
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.10.2011, 22:32
Chciałbym dostać:
- Książkę - "Magia - Cała prawda" Jest to książka zawierająca najlepsze teksty dotyczące różnych zagrożeń duchowych. - Poziomicę - POZIOMNICA Stanley FatMax® 120cm - MAGNETYCZNA 43-549 Jest to profesjonalna poziomnica skrzynkowa wykonana z aluminium ze wzmocnioną konstrukcją i dokładnością +/- 0,5mm/metr Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
27.10.2011, 16:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.10.2011, 16:10 przez MissFuneral.)
A ja mam dwa marzenia na te święta.
1) Jak zwykle chciałabym dostać jakąś dobrą książkę. I pewnie jak zwykle, żeby trafić w swój gust, sama będę musiała ją sobie kupić. ![]() 2) Za drugi prezent pewnie zostałabym wyśmiana przez wszystkie feministki świata, ale marzy mi się wielofunkcyjny robot kuchenny z końcówkami do wyrabiania ciasta, ubijania, mieszania i wszelkimi innymi bajerami. Uwielbiam piec ciasta, a mój mikser to już stary dziad i takie cudo by mi się przydało. ![]()
Jako, że Boże Narodzenie już bliżej niż dalej, przedstawiam Świętemu Mikołajowi listę swoich oczekiwanych prezentów:
- Porsche, superszybkie, super piękne, ale broń Boże nie czerwone - Odrzutowiec (prawdziwy) - Mini bombę - tak na wszelki wypadek lubię być uzbrojona - Taki pilot, którym można wyłączać ludzi, wyciszać im głos itp. - Wehikuł czasu z możliwością cofania do czasów p.n.e (wyposażony w GPS. klimatyzację i taki mały podręczny bar, w razie by mnie choroba lokomocyjna złapała) - Idealnego faceta - 185 cm wzrostu, ciemne włosy, ciemne oczy, ciemna karnacja, dobrze zbudowany, inteligenty i kulturalny ale trochę głupszy ode mnie) ![]() a na resztę św. Mikołaju to ja sobie zarobię...
19.10.2012, 11:42
Vilandra napisał(a):- Idealnego faceta - 185 cm wzrostu, ciemne włosy, ciemne oczy, ciemna karnacja, dobre budowany, inteligenty i kulturalny ale trochę głupszy ode mnie) HahaMówisz o mnie? Mam 185cm wzrostu, może nie aż tak ciemną karnację, ale blady nie jestem, na budowę nie narzekam i jestem chyba głupszy od ciebie ![]() Ja bym chciał tylko zdrowie i chociaż 5 minut z tobą przy jednym stoliku w niezajasnej kawiarni z małą różą pośrodku stołu. ![]()
19.10.2012, 12:28
Ja chciałbym usłyszeć o dymisji Donalda Tuska w gwiazdkę i dostać porządną czarną skórzaną kurtkę za tysiaczka lub dwa.
19.10.2012, 18:33
A ja bym chciał nowe kolano - stare mnie na******la na zmianę pogody
![]() ![]()
19.10.2012, 18:35
Pod choinką chciał bym znaleźć:
konsolę DJ <3 Ahh te marzenia ![]()
19.10.2012, 18:52
Suzuki GSX-R 750 K7
a tak poważnie to mam już wszystko czego chcę i to doceniam dlatego wystarczy mi rodzinne spotkanie ![]() |