Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co kolekcjonujesz?
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Oryginalne płyty CD z muzyką :) Moja kolekcja liczy obecnie 1578 tytułów :) 
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Oooooo moja jest dość skromna, bo tylko 30 ale też się staram :D
  Odpowiedz
Ja - jak na typową kobietę przystało - kolekcjonuję buty, torebki i biżuterię :)
  Odpowiedz
Ja kolekcjonuje Air Maxy i inne sneakersy. Ogólnie mam fioła na punkcie butów sportowych. Kolekcjonuje też rzeczy z Króla Lwa, Pokemon, Naruto i tym podobne. Nie obchodzi mnie zdanie innych typu, że lubię pluszaki, jakieś stare tazo, czy spinnery. Nie, nie jestem dzieckiem. Kiedyś zbierałem pocztówki z kotkami, naprawdę mam ich dużo :)
  Odpowiedz
Świetnie, niemal każdy ma jakieś sentymenty do przedmiotów, albo małą manię zbieractwa, ciekawe. ;)
  Odpowiedz
Ja zbieram wafelki pod kufel :D
  Odpowiedz
Może trochę to dziwne, ale nie lubię kasować plików. Mam wszystko z okresu ostatnich 10 lat. :D
  Odpowiedz
Ja zbieram pocztówki oraz magnesy z miejsc, które odwiedziłam. Mam juz ich sporo, jeszcze trochę i zacznie brakować miejsca. :D
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości