Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co kolekcjonujesz?
zbieram książki o prl
  Odpowiedz
Niepowodzenia
  Odpowiedz
Ja osobiście nie kolekcjonuje nic, ale za to moja dziewczyna kolekcjonuje paczki po czekoladzie od początku naszych spotkań. :P Jest ich z 40, większości nawet po prostu nie ma. :D
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Znaczki, puszki 5 litrowe po wypitych piwach, alkohol, militaria. Wiem że to ostatnie was pewnie zdziwi, ale kobiety też niektóre lubią czołgi, samoloty wojskowe i nie tylko :-)
  Odpowiedz
A ja zbieram długopisy :D ale nie takie zwykłe np. gratisy z banku. Szukam perełek. Ostatnio wyhaczyłam drewniany długopis, SZOK - musiałam go mieć ;)
  Odpowiedz
Obecnie kolekcjonuję gry komputerowe (tylko w oryginalnych wydaniach), noże taktyczne i zegarki na rękę :)
Niedostępny
  Odpowiedz
Nie wiem czy powiększanie biblioteczki można nazwać kolekcjonowaniem. Kiedyś za to miałam kolekcję porcelanowych lalek. Z dzisiejszej perspektywy stwierdzam, że nie wiem co w nich widziałam :P
  Odpowiedz
Ja standardowo znaczki i kapelusze :D
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości