Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co kupić chłopakowi na Mikołajki?
Pewnie są panie, które zastanawiają się co kupić swojemu chłopakowi na mikołajki.
Ja polecam rzeczy praktyczne. Komplet czapka, szalik i rękawiczki będą może mało oryginalnym pomysłem, ale za to praktycznym i przydatnym.

Może jakiś wcześniej wykupiony bon do sklepu internetowego?
Warto napisać do sklepu, który zawiera towar, którym potencjalnie nasz chłopak
mógłby się interesować. Często nożna uzyskać taki bon, który można później sprezentować.

A jakie wy macie pomysły na prezent na mikołajki?
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
Można zrobić im małego psikusa, bo zwykle Oni jak kupują Nam prezenty, to kupują sobie:-) Bo kupi taki jakieś erotyczne fatałaszki niby dla mnie, ale jakby dla siebie przecież:-) Więc można im kupić na przykład - jakąś grę komputerowa, która podoba się nam, wiertarkę tudzież młot udarowy (nie wiem co to, ale brzmi poważnie), bo chcemy żeby się leń wziął za remont, a się tłumaczy, że narzędzi nie ma. Ewentualnie bon w grupona na wizytę u dentysty (bo pije kawę i pali), a dentysty się boi:P Fajne pomysły? To do dzieła koleżanki hehe.
  Odpowiedz
A może porządnie zadowolić swojego chłopaka :) jeśli oczywiście jest pełnoletni itp. Ja to marzę o prezencie w stylu: moja dziewczyna leży ubrana w obcisły strój mikołaja... i czeka aż się do niego dobiorę ;p hehe... Ale teraz na serio myślę, że to dobry pomysł żeby kupić tą czapkę itp. ale on nie jest zbyt oryginalny... choć bardzo przydatny ;p Ja np. chciałbym dostać kartę graficzną Radeon HD 7850 :), ponieważ bardzo interesuje się robieniem grafiki, animacji i lubię od czasu do czasu pograć sobie na komputerze ... To wszystko zależy od zainteresować faceta ;p Oczywiście w ostateczności dziewczyna/żona może mu dać "kieszonkowe" za które sobie kupi prezent, ale to takie zbyt nowatorskie :)
  Odpowiedz
Karta graficzna to nie dla mnie. Kompletnie się na tym nie znam i nawet nie wiem którą miała bym wybrać i gdzie to kupić. Wolałabym coś co nie dotyczy komputerów. Zawsze sprawdzają się perfumy, ale to też mało oryginalne. W poprzednim roku dostałam kalendarz z moimi zdjęciami. Bardzo mi się to podobało, pod każdym zdjęciem romantyczne wierszyki, a cały kalendarz był lakierowany. Może się spodobać jeśli przygotujecie taki prezent swojemu chłopakowi. Musicie mieć tylko zdjęcia.
  Odpowiedz
No to pozostaje Ci tylko zadowolić swojego chłopaka :D albo szybko coś wymyśleć ;p ja muszę kupić chrześniakowi coś na Mikołajki ;p a ma dopiero pół roku i tak się zastanawiam ;) bo na pewno nie kupię mu słodyczy bo nie ma jeszcze ząbków ;p więc pozostaje jakaś zajebista zabawka :)
  Odpowiedz
Jeśli chodzi o chłopaków siedzących przed komputerem to myślę, że fajnym prezentem będzie taki gadżet podgrzewający herbatę albo kawę. Podłącza się to do komputera i nie jest drogie. Kosztuje 25zł.

[Obrazek: podgrzewacz_do_kubkow_na_usb.jpg]

Taką podstawkę można kupić w sklepie internetowym 2FUTURE.
  Odpowiedz
Nom może i tak, ale tak i tak trzeba oderwać się od komputera i najpierw zrobić sobie tą herbatę :)
  Odpowiedz