Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co myślicie o tym telefonie?
Ja bym nie kupywał. Lepiej za tą cenę kup sobie np. Lg Swift :) ja mam ten telefon nie raz mi spadł na ziemię, mam go już około rok i nic się z nim nie dzieje. A na dodatek są bardzo duże możliwości "tuningu" telefonu. Można wgrać np. Android 4.0, podkręcić procesor telefonu (u mnie da rady do około 850-890) :) Tylko wtedy tracimy gwarancję. W każdym bądź razie można wrócić do brandowanego androida 2.1 i wysłać na gwarancję :)
  Odpowiedz
Bierz, bierz. Na pewno nie pożałujesz. :)
  Odpowiedz
(19.07.2012, 11:17)dimix napisał(a): Można wgrać np. Android 4.0, podkręcić procesor telefonu (u mnie da rady do około 850-890) :) Tylko wtedy tracimy gwarancję. W każdym bądź razie można wrócić do brandowanego androida 2.1 i wysłać na gwarancję :)

Android 4.0 na procesorze 850 Mhz? Chyba sobie żartujesz. Android może i ruszy
ale telefon nie będzie szybki na tyle aby można było na nim komfortowo pracować.
Jednak i tak będzie on lepszym wyborem niż chińskie nie wiadomo co.

Do kolegi up@
Może napisz dla czego autor wątku nie pożałuje bo takie wypowiedzi nie dają
mu żadnych wskazówek.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Bardzo dobry jest Samsung Galaxy Gio. Jest stosunkowo tani.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Sebastian napisał(a):Android 4.0 na procesorze 850 Mhz? Chyba sobie żartujesz. Android może i ruszy
ale telefon nie będzie szybki na tyle aby można było na nim komfortowo pracować.
Jednak i tak będzie on lepszym wyborem niż chińskie nie wiadomo co.
Mylisz się nawet na xperii x8 z procekiem 600Mhz Android 4.0 chodzi dosyć płynnie dopóki nie na wgrywasz aplikacji i innych śmieci
  Odpowiedz
(21.07.2012, 22:01)closer9 napisał(a): Mylisz się nawet na xperii x8 z procekiem 600Mhz Android 4.0 chodzi dosyć płynnie dopóki nie na wgrywasz aplikacji i innych śmieci
Dokładnie posiadam x8 i mam android'a 4.0 ice cream sandwich procek nieco podkręciłem do 760Mhz i chodzi bardzo płynnie.
A co do tematu lepiej nie kupuj tego " Szajsu " uzbieraj i kup sobie lepsze cacko teraz telefony są tanie :P
  Odpowiedz
Hmmm na razie się wstrzymam z kupnem telefonu :) A co myślicie o braniu telefony razem z abonamentem w orange?
  Odpowiedz
Powiem ci z własnego doświadczenia, tyle co ja telefonów miałem i jeszcze mam, i każdy był kupiony na allegro jako nowy, lub używany 1 miesiąc. Telefon polecam ci kupić właśnie na allegro, a co do abonamentu dla mnie to nie jest dobre rozwiązanie i nigdy bym tego nie brał, ani polecał ;]
To tylko moje zdanie
  Odpowiedz