Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co proponujecie na chomika.
(01.11.2012, 02:30)bxb13 napisał(a): Ja na chomikuj widzę dóżą ilość chomików z filmami, ale już muzyki jest mało. Polecam zrobić chomika z plikami muzycznymi i całymi albumami spakowane w rar (dzięki temu też jakieś pkt. będą)

Jak miałam muzykę dużo wgrywania uploadu poszło na marne bo plokowali z powodu praw autorskich

(01.11.2012, 12:04)cffaniak napisał(a): najlepiej oplacalnym jest: Filmy xxx avi gry itp

zgadzam się Filmy avi i rmvb ale przydał by się jakiś dobry chomik z serialami z lektorem lub napisami wersji avi od najnowszych i trochę starszymi Chętnie bym skorzystała a jak by był własny upload to zachomikował do siebie najlepiej takie ktore s-fi podobne do supernatutral pamietników wampirów itp to moja propozycja
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
  Odpowiedz
Ja bym proponował zrobić chomika, na którym można będzie znaleźć dużo danych, starannie posegregowanych. Radziłbym ci nie reklamować chomika w czasie rozwoju, to zniechęci klientów, a przy okazji zmniejszysz swoją reputacje. Stwórz chomika od podstaw, wrzuć (najlepiej z własnego upload) filmy, nie 200, 300, jak najwięcej, żeby na innych chomik tylu nie miał, z 10-20tyś, nawet więcej, zwróć uwagę na opis, musi wyglądać schludnie i starannie, trzeba będzie poświęcić trochę punktów lub czasu na szablon, ale jak stworzysz ładny opis, ludzie będą od ciebie chomikować i pobierać, poopisuj wszystkie filmy i utwórz foldery, gdzie będą znajdować się filmy, posegregowane na różnorakie tematy, np. gatunkowo, według roku produkcji, ocen na filmwebie (np. Top 100 filmów sf, itp.), aktorów, opcji jest naprawdę dużo.
  Odpowiedz
Ja pobieram w szczególności fimy rmvb mało zajmują i można transfer zaoszczędzić.
  Odpowiedz