Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czerwone plamki na penisie
Vilandra to nie jest kwestia uczulenia. Tego jestem pewny.

scarab napisał(a):Kto by to chciał oglądać? Glupi
Wiesz co? Pogadamy jak kiedyś ci się coś takiego przytrafi. Zobaczymy co wtedy powiesz.

scarab napisał(a):Przekaż ode mnie swojej dziewczynie, że jest głupia.
A ty jesteś mądry?

Badanie nie jest refundowane i trzeba wyskoczyć z kasy.
Admin dzięki wielkie! Nie miałem pojęcia że jest inna możliwość. Dowiem się więcej i napiszę.
  Odpowiedz
(20.10.2012, 20:48)Tomek1 napisał(a): Wiesz co? Pogadamy jak kiedyś ci się coś takiego przytrafi. Zobaczymy co wtedy powiesz.

Brak rzeczonego narządu wyklucza taką możliwość. :D

(20.10.2012, 20:48)Tomek1 napisał(a): A ty jesteś mądry?

Przewlekła, nieleczona chlamydioza może prowadzić do rozwoju raka. To, że nie podda się badaniu z powodu obawy o ewentualny dyskomfort nie świadczy zbyt dobrze o jej inteligencji. :P

(20.10.2012, 20:48)Tomek1 napisał(a): Badanie nie jest refundowane i trzeba wyskoczyć z kasy.

Mówi się trudno.
  Odpowiedz
Z panną pożegnałem się już na zawsze. Niektóre baby poważnie są babami, a nie kobietami. Ona nie chciała iść na badania więc to olałem. Czasami trzeba przestać się bawić i pomyśleć poważnie, ale baba widocznie ma siano zamiast mózgu. Ta maść Pimafucort, pomogła mi niemal natychmiast. Została już tylko taka mała widoczna lekko różowawa kropeczka. Od miesiąca czasu poszczę od seksu żeby poradzić sobie z tym problemem.

Na badania jestem umówiony w lutym. Wtedy zobaczymy jak wyjdzie ta chlamydia.
  Odpowiedz