Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Częste aktualizacje - Windows 7
Siemka
Zaczyna mnie to już wkurw...(wkurzać).
Korzystam z laptopa, na którym zainstalowany jest system Windows 7 Ultimate x86(32bitowy)
Codziennie podczas włączania jak i wyłączania, wyskakują jakieś aktualizacje, jedne trwają 40 min drugie 20 min, a jeszcze inne 2 min.
I moje pytanie brzmi, czy da się jakoś wyłączyć te aktualizacje ??
Jeśli tak to poproszę o krótką instrukcję :P
  Odpowiedz
Panel Sterowania/System i zabezpieczenia/Windows Update/Zmień Ustawienia
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
To jakiś nowy laptop musi być czy coś. Ja mam windows 7 też z początku też aktualizacje są ale minął jakiś czas i teraz to mam z 1 na miesiąc aktualizacje :)

Nie polecam wyłączać ich bo muszą być by komputer poprawnie i bezpiecznie działał. Po coś wkońcu są te aktualizacje na pewno nie są na gorsze.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Ja wgrałem pirata bez klucza i też mi aktualizowało ale teraz odłczony od neta jest to nie może :)

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
ja szczerze powiem że mam coś za aktualizacjami podczas wyłączania komputera (max chyba 2/3 min to jest i komp się normalnie wyłącza :D)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Ostatnio też wściekałam się na swojego kompa. Mam go ponad rok. Posiadam oryginalne oprogramowanie jakim jest Windows 7 64bit. Na początku były aktualizacje, które trwały 2-3 minuty i komputer się wyłączał, ale ostatnio to była już przesada. Pięć lub sześć aktualizacji przy każdym wyłączaniu komputera, co równało się z tym, że komputer wyłączał się ponad dwadzieścia minut. Zmieniłam ustawienia w Panelu sterowania. Teraz sama wybieram sobie moment kiedy komputer ma mi się zaktualizować. Dobrze, że istnieje taka możliwość, bo sądzę, że wiele ludzi już tak zrobiło :)
  Odpowiedz