Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy dyrektorka może nie wydać dokumentów?
w rozmowie z p dyrektor ona oznajmiła ze córki nie pusci poniewaz jest madra radzi sobie dobrze bo tez ja uczy
  Odpowiedz
Ona nie ma prawa zatrzymać córki w szkole.
Dziewczynka nie jest własnością szkoły i ma Konstytucyjne Prawo do edukacji w wybranych przez siebie i rodzinę placówkach.
  Odpowiedz
Cytat:...ona oznajmiła ze córki nie pusci...
Nie może zatrzymać nikogo bo jej się tak podoba...
Dyrektorka jakaś dziwna.

Powiedzcie stanowczo aby oddała dokumenty albo zgłoście sprawę tam gdzie należy.
  Odpowiedz
czyli co zrobic pani beato moja córka nie jest jedyna która z tamtad odeszła jest 4 osoba a za nia ida jeszcze dwie osoby do innej szkoły
  Odpowiedz
Co zrobić zażądać wydania dokumentów pod groźbą złożenia skargi w kuratorium i założeniem sprawy sądowej.
Skoro szkoła ma złą renomę dyrekcja powinna działać tak by to zmienić a nie na siłę zatrzymywać uczniów.
Można też zapytać panią dyrektor czy che się obejrzeć w telewizji lub poczytać o sobie i szkole w gazecie.
To zawsze dobry temat.
  Odpowiedz
dziekuje za odpowiedz wszystkim oddaje syna do dyspozycji
  Odpowiedz
Czekamy na wieści jak potoczyły się sprawy.
  Odpowiedz
ok napewno syn odpisze mam jeszcze podpowiec by napisac podanie o zwrot całej dokumentacji w trybie natychmiastowym co pani sadzi
  Odpowiedz
To oczywiście również dobry pomysł.
Mam nadzieję że sprawa szybko zostanie pomyślnie załatwiona.
  Odpowiedz
Moja mama dziękuje bardzo ja bede dawac wam po 2 + reputacji ;]
  Odpowiedz