Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy jest możliwość stworzenia bota
Który unikał by ograniczeń uploadu na chomikuj.pl poprzez stronę. Dostałem informację kto ma takiego bota i czy jest to możliwe. Jutro dodam screeny z rozmowy GG oraz postaram się zdobyć ten program. Osoba żąda 1.5 mln I czy zgłosić tą osobę do administracji. W rozmowie gg jest przyznanie się że posiada.
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Bajki ci wciska... :) Tyle mam do powiedzenia.
  Odpowiedz
Bot jest na serwerze. Wrzucenie przez stronę pliku powyżej 1 gb jest nie możliwe. To jak po 2 zmianach hasła gość dalej wrzuca pliki ponad 1gb? Pogadam z właścicielem serwera by sprawdził.
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Po pierwsze to nie jest bot tylko skrypt
Po drugie jest to możliwe
Po trzecie 1.5 miliona punktów to jest o wiele za dużo jak na taki skrypt.

P.S.
Nie pytać czy zrobię taki skrypt i nie prosić o to bo nie mam w tej chwili czasu, może kiedyś udostępnię za free taki skrypt
  Odpowiedz
(09.08.2011, 01:16)tonyviroos napisał(a): Po pierwsze to nie jest bot tylko skrypt
Po drugie jest to możliwe
Po trzecie 1.5 miliona punktów to jest o wiele za dużo jak na taki skrypt.

P.S.
Nie pytać czy zrobię taki skrypt i nie prosić o to bo nie mam w tej chwili czasu, może kiedyś udostępnię za free taki skrypt

To mnie zaskoczyłeś ... aż z butów wyskoczyłem ;)
  Odpowiedz