Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy jest taki bot?
Tylko pamietaj jak bedziesz używał tego bota co podał WazzUp to dostaniesz captcha co 5 zachomikowanych plików ten bot jest beznadziejny .
  Odpowiedz
Captcha jest ogółem nawet na chomikuj co 5 zachomikowanych plików. Tym sposobem jest po prostu szybciej, wklejasz linki, wklejasz folder do którego maja być zachomikowane i nie tracisz czasu na szukanie, wchodzenie, wychodzenie, tylko przepisujesz i wszystko gra :)
  Odpowiedz
Ja mam co 100 captcha i miałem tego bota najpierw zrobili mi co 5 a za jakiś czas bana dostałem dobrze że nie używałem tego bota na głównym chomiku tylko zrobiłem sobie nowego chomika i testowałem tego bota .
TylkoLegalnePliki zobacz sobie co ile zachomikowanych plików wyskakuje ci captcha.

Cytat:O foldery mi chodziło

muszę zobaczyć bo folderow całych nie chomikowałem

a TylkoLegalnePliki napisz do szalonego może on ma bota ten człowiek dobre miał boty.
  Odpowiedz
@Up

Moja wina, źle napisałem. O foldery mi chodziło ;) Jak chomikujesz foldery, a nie pliki (pojedyńczo) to captcha wyskakuje co 5 zachomikowanych folderów :)
  Odpowiedz
bogdanbig napisał(a):TylkoLegalnePliki napisz do szalonego może on ma bota ten człowiek dobre miał boty.

Dziękuję za reklamę, zgadza się mam dalej boty do chomikowania.
Osobiście jednak odradzam chomikera (nie z racji tego że konkurencja) ponieważ mechanizm jaki wykorzystuje do chomikowania jest oparty o IE a co za tym idzie chomkuj bardzo łatwo go namierzy. Wykorzystywanie IE do botów to pierwszy krok do bana ponieważ wszystkie czynności wykonywane są tak jakby robił to człowiek ale w tempie w jakim człowiek nie jest wstanie wykonać danej czynności (przykładowo chomikowanie kilku plików na sekundę).

P.S
Zabawa w chomikowanie w ogóle jeszcze się opłaca ?
  Odpowiedz
No chomikowanie to podstawa :)
Ale teraz to już troszke za późno na boty jak wszystko gotowe na chomiku i tylko pojedynczo dodaje pliki. Co do captcha to przy pojedynczych plikach mam bardzo rzadko a przy reklamach tak co 15.
  Odpowiedz