Czy jest taki bot?
|
21.09.2014, 12:37
Tylko pamietaj jak bedziesz używał tego bota co podał WazzUp to dostaniesz captcha co 5 zachomikowanych plików ten bot jest beznadziejny .
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.09.2014, 12:49
Captcha jest ogółem nawet na chomikuj co 5 zachomikowanych plików. Tym sposobem jest po prostu szybciej, wklejasz linki, wklejasz folder do którego maja być zachomikowane i nie tracisz czasu na szukanie, wchodzenie, wychodzenie, tylko przepisujesz i wszystko gra
![]()
Ja mam co 100 captcha i miałem tego bota najpierw zrobili mi co 5 a za jakiś czas bana dostałem dobrze że nie używałem tego bota na głównym chomiku tylko zrobiłem sobie nowego chomika i testowałem tego bota .
TylkoLegalnePliki zobacz sobie co ile zachomikowanych plików wyskakuje ci captcha. Cytat:O foldery mi chodziło muszę zobaczyć bo folderow całych nie chomikowałem a TylkoLegalnePliki napisz do szalonego może on ma bota ten człowiek dobre miał boty.
21.09.2014, 13:08
@Up
Moja wina, źle napisałem. O foldery mi chodziło ![]() ![]()
25.09.2014, 14:05
bogdanbig napisał(a):TylkoLegalnePliki napisz do szalonego może on ma bota ten człowiek dobre miał boty. Dziękuję za reklamę, zgadza się mam dalej boty do chomikowania. Osobiście jednak odradzam chomikera (nie z racji tego że konkurencja) ponieważ mechanizm jaki wykorzystuje do chomikowania jest oparty o IE a co za tym idzie chomkuj bardzo łatwo go namierzy. Wykorzystywanie IE do botów to pierwszy krok do bana ponieważ wszystkie czynności wykonywane są tak jakby robił to człowiek ale w tempie w jakim człowiek nie jest wstanie wykonać danej czynności (przykładowo chomikowanie kilku plików na sekundę). P.S Zabawa w chomikowanie w ogóle jeszcze się opłaca ?
27.09.2014, 21:46
No chomikowanie to podstawa
![]() Ale teraz to już troszke za późno na boty jak wszystko gotowe na chomiku i tylko pojedynczo dodaje pliki. Co do captcha to przy pojedynczych plikach mam bardzo rzadko a przy reklamach tak co 15. |