Edit : Ale mam jeden warunek nie może to być osoba która na przykład zarejestrowała się tylko dlatego że chcę logo lub baner, więc kto chcę musi mieć minimum 30 postów.
Czy ktoś chce baner lub logo?
|
18.06.2015, 21:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.06.2015, 00:44 przez Swordancer.)
Postanowiłem zrobić coś dla was za darmo, a teraz akurat nie mam zamówień na grafikę to postanowiłem za darmo zrobić dla 3 pierwszych osób baner lub logo za darmo. Czekam na posty pamiętajcie pierwsze trzy osoby, ponieważ mam jeszcze kanał na youtube który chcę utrzymać na poziomie i więcej nie dam na razie rady, ale kiedyś kto wie, heh.
Edit : Ale mam jeden warunek nie może to być osoba która na przykład zarejestrowała się tylko dlatego że chcę logo lub baner, więc kto chcę musi mieć minimum 30 postów. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.06.2015, 21:34
Hmm... Pierwszy
Prosiłbym o wykonanie loga dla mojego mini studia gier. Chciałbym aby była nazwa "Robotox Games" fajną czcionką, a po lewej stronie kwadratowa ikonka z R G. Kiedyś zrobiłem coś takiego, ale grafika to nie jest moja mocna strona : Chciałbym abyś wykonał coś na podobieństwo (ale oczywiście lepiej zrobione ) przy kontraście czarnego z ostrym żółtym, bądź jaskrawym zielonym. Dobranie tła czarnego, bądź żółtego zostawiam już w twoim wyborze, wystarczy aby kontrastowało. Prosiłbym również o całość tak jak w obrazku wyżej i same logo (ten kwadrat po lewej).
Ok wysłałem ci wiadomość na PW, odnośnie loga.
Edit: Nie ma więcej chętnych
19.06.2015, 19:49
Hehe, idealnie się składa bo potrzebuje baner na nasze forum. Po lewej stronie chciałbym jakąś rozpoznawalną kartę nVidi, po środku napis "VS", a po prawej też jakaś rozpoznawalna karta lecz AMD Radeon. Widzi mi się aby w tle był lekki gradient, ciemny szary u góry, a na dole jasny szary.
21.06.2015, 12:19
Ok już dla Robotoxa i Mr Psycho wykonałem, chcę ktoś jeszcze coś bo już ostatnia ostatnia szansa została.
To ja będę 3, link do psd http://www.speedyshare.com/wURUf/fantas.psd
Napis Konrad, a niżej jun!0r Wszystko ok, na najwyższym poziomie. |