Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy można swoich znajomych zapisać do pliku txt ?
Photo 
Chodzi mi o to czy istnieje możliwość wyeksportowania do pliku txt nazw zaprzyjaźnionych i polecanych Chomików ?
Mam ich trochę, a istnieje tylko podgląd dla 20 naraz, a chciałbym ich sprawdzić w bardziej wygodny sposób ?
  Odpowiedz
Nie ma takiej możliwości.
  Odpowiedz
Jedyny sposób to utworzenie bazy danych w Exellu z takimi kolumnami jak LP czyli liczba początkowa, Nazwa chomika, link do Chomika. Niestety nazwy chomików będziesz musiał Przepisywać ręcznie
  Odpowiedz
Jeśli chcesz mogę dla Cb przepisać wszystkich do pliku txt za repa tu lub pkt na chomiku. ;)
  Odpowiedz
(03.03.2011, 20:20)karol6795 napisał(a): Chodzi mi o to czy istnieje możliwość wyeksportowania do pliku txt nazw zaprzyjaźnionych i polecanych Chomików ?
Mam ich trochę, a istnieje tylko podgląd dla 20 naraz, a chciałbym ich sprawdzić w bardziej wygodny sposób ?

Potrzebujesz tylko samych nazw czy pełne linki do chomika ?

Użyj do tego sztuczki z operą (kliknij) a także excela i notatnika... po kłopocie.
  Odpowiedz