Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy oglądacie telewizję ?
I właśnie dlatego uważam, że społeczeństwo pod tym względem zmierza w dobrym kierunku, korzystacie z internetu, a telewizor służy jedynie do oglądania filmów, seriali i grania w gry wideo. Całe te ścieki typu TVP, TVN, Polsat itd powinno pójść w niepamięć. Dlatego tak ważna jest wolność internetu, musimy zawsze jej pilnować. Telewizja nigdy nie była wolna, szczególnie teraz w naszym kraju dziennikarstwo i ogólnie jakość usług telewizyjnych zniża się z roku na rok. Coraz więcej reklam, coraz mniej rzetelnych informacji, coraz więcej wpływu ze świata polityki, nawet filmy są przerywane reklamami, kanały takie jak Animal Planet, czy Discovery pokazują już paradokumenty, fałszywe informacje, a naukę traktuje się wyłącznie jako dodatek. Teraz tylko internet jest źródłem tego, co chcemy oglądać i powinniśmy uczyć się, aby korzystając z niego, uniknąć wpływów tego samego półświatka, który tworzy telewizję i zakłada ludziom na oczy klapki.
  Odpowiedz
Od czasu do czasu jak odwiedzam rodziców i widzę te pararealityshow- szpital , szkoła inne tego typu g...o, które oglądają to, aż mi ręce opadają. Załamuje mnie też podejście mojej byłej żony, która uważa, że najlepszą niańką dla naszego syna jest TV i ipad.
  Odpowiedz
[Obrazek: 1255851001_by_wiktorkolek_600.jpg]

a, gdy się zacznie film... to wiadomość z ostatniej chwili:

[Obrazek: 17acfb9e7eb48d17fe0f3f240ffb23ca.jpg]

Odpowiedz
Ten pierwszy mem, jest prawdą...
  Odpowiedz
Dziś, kiedy wszystko jest dostępne za darmo na stronach i w aplikacjach VOD, nie widzę powodu, by trzymać w domu telewizor.
  Odpowiedz
Oglądam TV, tak.
Dosyć mało, ale jednak.
Jak już mi się serio nudzi to włączę jakiś mecz tenisa, albo siatkówki.
Włączę jakiś stary serial. Albo kultową bajkę, Reksia czy coś.

Mam trochę za wolny internet by wszystko oglądać w sieci.
Filmy- zazwyczaj na komputerze, już pobrane, ze względu na to, że nie wnerwiają mnie wtedy durne reklamy i nie tracę wątku.
Wiadomości - zazwyczaj nie oglądam. A jak mi się zdarzy, to podchodzę do nich bardzo sceptycznie.
Co do tych głupot typu Dlaczego Ja itp....
Niektórzy w domu u mnie to oglądają, niestety nie mam na to wpływu, więc bądź co bądź coś tam usłyszę typu: ,,Ty su*o'' czy coś Haha  Gdyby telewizor należał do mnie już dawno bym to poblokował.
Te programy to kompletnie nie mój klimat, nie mam zamiaru tracić czasu na wymyślne historie o zdradach, kłótniach i patologiach.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
uwielbiam wszelkiego rodzaju programy kulinarne, ale oglądam je w internecie. TV jest w domu na stałe podpięty do konsoli
  Odpowiedz
Szczerze dość rzadko oglądam tv :) chyba ze naprawdę ma lecieć coś ciekawego a ja akurat nie gram.
  Odpowiedz
Ja to oglądam telewizję, kiedy wracam do domu. Podczas studiów nie za bardzo :P
  Odpowiedz
Nieeee, nie oglądam. Chyba, że odwiedzam rodziców/dziadków i akurat jest włączony. A telewizor jak najbardziej mam- lubię obejrzeć na nim film albo pograć na Pegasusie. ;)
  Odpowiedz