Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy tylko mi podoba się ten utwór?
Haha Głupie pytanie... 

Wpadłem przypadkowo na YouTube i choć nie jestem fanem polskiego rapu, to ta nutka zrobiła na mnie wrażenie. Podkład jest wręcz genialny, tekst taki sobie, chociaż mądre przesłanie, a całokształt prezentuje się dobrze. Spodobało mi się, a zdarza mi się słuchać Kivinsky'ego i od razu ten utwór skojarzył mi się z filmem Drive. Tak czy siak nutka mi się podoba, a naprawdę bardzo rzadkie u mnie jeśli chodzi o polskich wykonawców. 

Co o niej sądzicie? 
  Odpowiedz
Nuta nawet fajna, ale za za głośno leci podkład, a za cicho tekst oraz za szybko jest on mówiony, przez co w niektórych momentach stawał się on niezrozumiały.

Mogli bardziej popracować i zrobić teledysk bez tych zasłoniętych twarzy (wiem, że prawa, ale mogli np. dać kogoś ze znajomych, albo spytać się tych ludzi, czy by nie chcieli wziąć udziału z twarzą).
Haha 0:31 psu też zasłonili

Na mnie nie zrobiło, aż takiego wrażenia, ale nie jest to całkowita amatorka, jakieś brzmienie ma, tylko nie zbyt dopracowane.

PS: Najlepsze są rapy kibolskie ze stadionów np. Lechii, Legii czy Lecha - tam się dużo dzieje:
Podrzucę taki:

Odpowiedz
Tylko Tobie ;)
Nie będę ukrywał, że nie lubię słuchać rapsów. Nie wyobrażam sobie nałożyć słuchawki i słuchać jak ktoś nawija cały czas o problemach itp. W ogóle nie lubię monotonnych, dołujących piosenek.
+ mam wrażenie, że ten podkład jest zremiksowaną melodią z lat 80 ;)
Takie jest moje zdanie ale muszę powiedzieć, że ten film prezentuje się całkiem nieźle.

@up Robotox! Twoja sygnatura :D Głośniki miałem na full... zrzuciłem laptopa z biurka :D
Niedostępny
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Mnie się to jakoś nie podoba ;/
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości