Ankieta: Czym najchętniej/najczęściej poruszasz się? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Motocyklem | 1 | 5.56% | |
Samochodem | 5 | 27.78% | |
Miejskim transportem | 5 | 27.78% | |
Rowerem | 3 | 16.67% | |
Samochodem z przyjaciłmi/rodziną | 1 | 5.56% | |
Skuterem | 3 | 16.67% | |
Razem | 18 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Czym najczęściej się poruszasz?
|
Warto by dodać, tylko że w dzisiejszych czasach mało kto porusza się pieszo chyba że na spacer, albo ma nie daleko do sklepu czy szkoły.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.11.2013, 20:07
Niestety, nie mogę edytować ankiety albo nie umiem . Jeśli ktoś kto może czyta to to proszę o dodanie tej metody transportu .
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
11.11.2013, 20:13
Ja się poruszam samochodem, jest to dla mnie najwygodniejszy środek transportu. Zimą cieplutko przyjemnie, a latem w upalne dni nie muszę wąchać zapachów "Giorgio Armani" w komunikacji miejskiej, tylko wsiadam sobie do samochodziku i włączam klimatyzację.
Jedyną wadą to stanie w korkach szczególnie w moim mieście, gdzie jest całe rozkopane. no ale cóż, każdy z środków transportu ma swoje wady i zalety.
15.12.2013, 13:42
Miejskim transportem jeśli muszę pojechać gdzieś dalej, a jeśli nie to pieszo. Nie czuję się mistrzem kierownicy, więc wole nie kusić losu poza tym ciężko w moim mieście o miejsca parkingowe.
Tylko samochód, najszybciej i najwygodniej. Komunikacja miejska jest straszna, taryfy drogie, a podróże ze znajomymi uzależnione od kogoś. To na pewno nie dla mnie. Na motocykl jest teraz za zimno, więc to bardziej sezonowa alternatywa.
15.12.2013, 20:41
Zimą komunikacją miejską. Na przestrzeni miesiąca za przejazdy wychodzą grosze, kursy co kilka minut, czego chcieć więcej? W tym okresie jest to idealna opcja.
Sprawa wygląda zupełnie inaczej w sezonie letnim, gdzie często jeżdżę "motórem" łącząc przyjemne z pożytecznym "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |