Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Darmowe szablony na chomikuj - Reklamy,menu itp.
Witam
Od dzis w sieci istnieje moja strona na którą będę wrzucał darmowe szablony chomikowych reklam i menu i inne rzeczy związane z portalem.

Adres strony

http://filmyavirmvb.tnb.pl

Zapraszam do pobierania - dziś został wrzucony kod do reklamy
  Odpowiedz
Bardzo fajne przedsięwzięcie :D Na pewno skorzystam i z niecierpliwością czekam na szablon do menu :)
[Obrazek: TWXdd.png]
  Odpowiedz
Pomysł bardzo ciekawy, jednak ja zmieniłbym ten czerwony szablon na inny.
  Odpowiedz
Post o nazwie Download: Darmowa Reklama Na Chomikow Rozmowy otwiera mi się w Firefoxie w nowej karcie zamiast w karcie z aktywną Twoją stroną.
Czy to błąd czy tak już ma być?

PS. Nazwa tego posta zawiera błąd ;)
  Odpowiedz
No całkiem całkiem niezły pomysł odwiedzalność na pewno się zwiększy lecz ten szablon za bardzo razi po oczach,proponuję coś bardziej stonowanego.
  Odpowiedz
do pobrania otwierają się w nowej karcie bo są na hostingu sendspace.pl
  Odpowiedz
szablon do wymiany
  Odpowiedz
jaki szablon do wymiany o co ci chodzi
  Odpowiedz
Zmień ten czerwony szablon na jakiś inny mniej rażący bo nie da się patrzyć na tą stronę.
  Odpowiedz
zmieniłem szablon - i jeszcze jak umiecie zrobić jakieś kody do reklamy czy czegoś innego na chomika to moze ci robić i dawać mi kody wstawia go na moją stronę ni napiszę od jakiego chomika pochodzi.
  Odpowiedz