Pozdrawiam
Dary Anioła: Miasto Kości - warto obejrzeć?
|
10.09.2013, 19:29
Od tygodnia zastanawiam się czy pójść do kina na ten film, czy nie. Książka była bardzo fajna, wręcz niesamowita, ale obawiam się czy film jej dorównał. Czy ktokolwiek to oglądał?? Jeśli tak to czy polecacie film, czy nie??
Pozdrawiam Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.11.2013, 21:14
Książkę również uważam za bardzo dobrą. Film.. Ja osobiście jeszcze nie spotkałam takiego, który dorównałby książce, ale spodziewałam się gorszego. Może nie była to rewelacja, ale był interesujący i nie żałuję że poszłam.
Oczywiście to tylko moja opinia, 2 miesiące spóźniona, więc pewnie już dawno go widziałaś
Osobiście filmu nie oglądałem, ale ostatnio znajomy powiedział mi że najgorszą rzeczą jaką można zrobić to
najpierw obejrzeć film a potem przeczytać książkę. Miałem obejrzeć ten film ale ostatecznie się wstrzymałem, kiedy skończę czytać aktualne książki zabiorę się za tą i dopiero obejrzę ekranizację. Oczywiście jeśli nie masz zamiaru czytać książki, to czemu nie - powołując się na znajomego mogę śmiało go polecić. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|