![[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]](http://s6.ifotos.pl/img/promyczek_xxpwwhr.png)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Devil-666 - nie wywiązuje się z zawartej umowy
|
||
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... ![]()
To jakim cudem kamiluuu miał dobrego chomika to po co by mu były 3 konta skoro można udoskonalać jedno ? Widzisz w tym jakiś sens ?
_____________________________________________________________________ ![]() ![]() (27.06.2012, 21:50)Blachu82 napisał(a): Jestem zaskoczony tym zgłoszeniem. Dodaje je warunkowo, gdyż nie pasuje mi to, że ten chomik został założony w tym roku. Jeśli nie dostarczy autor dowodu, to temat zostanie usunięty. Ponadto, właściciel moim zdaniem dba o reputację i nie sądzę, żeby opłaciło mu się zagrywać w tak podły sposób. JAK MAM TOBIE TO UDOWODNIC BYŁ DZIAŁ Z KONKURSEM WE FLESHU PISAŁEM Z NIM SCREENY MOGE POKAZAĆ PKT PRZESŁANYCH NIE POKARZĘ PONIEWAŻ NIE DOSTAŁEM JAKIEŚ PYTANIA ? ______________________________________________________________________ ![]() ![]() (28.06.2012, 09:54)TU_JEST_WSZYSTKO napisał(a): To jakim cudem kamiluuu miał dobrego chomika to po co by mu były 3 konta skoro można udoskonalać jedno ? Widzisz w tym jakiś sens ? Tak widzę, I to jest jego konto Popatrz na konto Kamiluuu a Devil-666 widzisz podobieństwa, nawet imiona sie zgadzają ![]() PS: nie piszemy dużymi literami ![]() ![]()
28.06.2012, 12:27
Tak, to jest kamiluuu. Konto kamiluuu oddał znajomej, a sobie zrobił nowe czyli te o którym piszecie : Devil-666. Wiem bo pisał na pw kuzyna.
28.06.2012, 12:35
Wszystko sie zgadza , on jak chce to potrafi byc miły i pomocny ale to na pokaz , potrafi zaszkodzic innym , teraz obecnie podszywa sie pod konto pewnwj chomiczki
![]() ![]()
28.06.2012, 12:39
Ok dziękuję za odpowiedzi .
temat uważam za zamknięty ![]()
Dokładnie, mój kuzyn wysyłał wiadomości na pw że szuka uploadera. Akurat natrafił na kamila, który okazał się pomocny. Zaoferował mu konto shell od kolegi ze zniżką.
28.06.2012, 14:59
No proszę jak tu fajnie brudy wychodzą. Uważałem za kamiluuu za uczciwego a tu proszę. Skargi. Nikomu dziś nie można ufać.
Ja też przed chwilą dowiedziałem się, że koleś, który u mnie zarabiał i to niezłe punkty okazał się pazernym złodziejem kont. No cóż kontakt zerwany mimo, że dobrą robotę dla mnie wykonywał. Szkoda takich znajomych ale nienawidzę oszustów tak samo jak polityków.
![]() Używaj przycisku ![]() Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ![]() ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
28.06.2012, 15:08
(28.06.2012, 14:59)Blachu82 napisał(a): No proszę jak tu fajnie brudy wychodzą. Uważałem za kamiluuu za uczciwego a tu proszę. Skargi. Nikomu dziś nie można ufać. Masz racje Blachu . Mam , też serdecznie dosyć tej polityki ![]()
28.06.2012, 15:09
|