Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Devil-666 - nie wywiązuje się z zawartej umowy
Przedstaw fakty, może ktoś potwierdzi. Zawsze lepiej wiedzieć więcej niż za mało w danym temacie. Oczywiście bez potwierdzenia nie ma co oskarżać. Potraktujmy to jako uprzedzenie.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(28.06.2012, 15:26)Blachu82 napisał(a): Przedstaw fakty, może ktoś potwierdzi. Zawsze lepiej wiedzieć więcej niż za mało w danym temacie. Oczywiście bez potwierdzenia nie ma co oskarżać. Potraktujmy to jako uprzedzenie.

Właśnie to samo miałem powiedzieć :)
  Odpowiedz
No to lepiej już nie pisz bo faktycznie oczerniać kogoś to jest dość niewygodnie. Pozostańmy jednak w cyfrowym świecie. SZOK!
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(28.06.2012, 15:35)Blachu82 napisał(a): No to lepiej już nie pisz bo faktycznie oczerniać kogoś to jest dość niewygodnie. Pozostańmy jednak w cyfrowym świecie. SZOK!
No właśnie nie chciałem pisać, ale chcieliście wiedzieć prawdę ...
  Odpowiedz
Lucyfer, a ty skąd wiesz ?

Ps. Sorka, prędzej nie doczytałem 2 strony.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
(28.06.2012, 15:46)dimix napisał(a): Lucyfer, a ty skąd wiesz ?

nie ważne, ale jak byś czytał uważnie to byś wiedział ...

Niech moderator, albo admin usunie tamten post :]
Dzięki Blachu82 za szybką reakcję :)
  Odpowiedz
Żal mi ludzi którzy myślą że punkty dostaną za darmo. Rozdawajcie swoje hasła, loginy. Bierzcie udział we wszystkich głupich konkursach.
Złodzieje wszystkich krajów, łaczcie się, frajerzy są na chomikuj.
  Odpowiedz
Tornado : Nie musisz od razu wyzywać innych od frajerów można to trochę delikatniej powiedzieć nieprawda ? :(
  Odpowiedz
A może mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jakim cudem chomik utworzony 15 marca 2012 roku mógł rok temu organizować konkurs?
  Odpowiedz
Takim cudem że on miał kiedyś chomika kamiluuu, tam też miał własny upload, było to z rok temu, albo więcej i zapewne chodzi im o chomika kamiluuu, bo z tego im chyba wysłał tą wiadomość, a teraz ma 2 chomika i udaje że ich nie zna.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz