Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Devil-666 - nie wywiązuje się z zawartej umowy
Aktualnie ten chomik znajduje się na allegro :P ciekawe czy ktoś go kupi
  Odpowiedz
Podasz link do aukcji saturas?
[Obrazek: Polsat_Film.jpg]
!!!!! Zapraszam. Wszystkie filmy są posegregowane !!!!!
  Odpowiedz
Tak Kochani chomik Devil-666 należy do chomika Kamiluuu potwierdzam i to Wielki Oszust!!! Oszukał wiele osób i obraził szkoda słów na niego. I to prawda ma wystawione swoje konto na allegro za 100zł http://allegro.pl/konto-chomikuj-z-wlasn...04880.html
Oszust i krętacz tyle mam na jego temat do powiedzenia koleś ma z 40 kont na chomikuj.pl siedzi i wystawia oceny jedynki każdemu mam na myśli tych chomików co już coś osiągneli bo on sam nic nie potrafi oprócz kłamania i oszukiwania ludzi.Pozdrawiam Wszystkich i współczuję oszukanym niestety zawsze się trafi jakaś czarna owca:)
  Odpowiedz
Wiem tyle na jego temat , że piszę do katrin191182 po gruszki że jest głupia i jest idiotką i że dołoży wszelkich starań żeby jej chomik przestał istnieć . I napisał do niej też , że będzie usuwać jej pliki , że ma czas do piątku by się pożegnała z plikami
Ogólne myślę o nim tak , że jest głupim butem . Osobiście bym mu z całej siły przyłożył tak ,że by się nie obudził. Tyle co on oszukał chomików to szkoda gadać :)
  Odpowiedz
Aktualnie jest zablokowany więc był powód dla którego powinien znaleźć się na czarnej liście.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz