Devil-666 - nie wywiązuje się z zawartej umowy
|
||
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.07.2012, 19:55
Podasz link do aukcji saturas?
25.07.2012, 20:46
Tak Kochani chomik Devil-666 należy do chomika Kamiluuu potwierdzam i to Wielki Oszust!!! Oszukał wiele osób i obraził szkoda słów na niego. I to prawda ma wystawione swoje konto na allegro za 100zł http://allegro.pl/konto-chomikuj-z-wlasn...04880.html
Oszust i krętacz tyle mam na jego temat do powiedzenia koleś ma z 40 kont na chomikuj.pl siedzi i wystawia oceny jedynki każdemu mam na myśli tych chomików co już coś osiągneli bo on sam nic nie potrafi oprócz kłamania i oszukiwania ludzi.Pozdrawiam Wszystkich i współczuję oszukanym niestety zawsze się trafi jakaś czarna owca
Wiem tyle na jego temat , że piszę do katrin191182 po gruszki że jest głupia i jest idiotką i że dołoży wszelkich starań żeby jej chomik przestał istnieć . I napisał do niej też , że będzie usuwać jej pliki , że ma czas do piątku by się pożegnała z plikami
Ogólne myślę o nim tak , że jest głupim butem . Osobiście bym mu z całej siły przyłożył tak ,że by się nie obudził. Tyle co on oszukał chomików to szkoda gadać
29.07.2012, 12:37
Aktualnie jest zablokowany więc był powód dla którego powinien znaleźć się na czarnej liście.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş |