Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Diablo09 - Moderator
Jest mi niezmiernie miło ogłosić, że nasz forumowy kolega Diablo09, otrzymuje dziś awans na stanowisko Moderatora! Damian świetnie sprawdził się jako odjechany Junior, dlatego wiemy na pewno, że świetnie poradzi sobie w tej roli. Szczerze gratulujemy i zapraszamy do działu technicznego po więcej informacji.

Wszelkie uprawnienia zostaną nadane w ciągu kilku minut.
Gratki Damian :P
Gratulacje :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

No to już dwie, a właściwie trzy flachy nam wisicie chłopaki. Gratulacje. :)

Chociaż ja to bym wolał browarka w liczbie mnogiej... Haha
Gratulacje :)
Gratulacje;]
Łoho :) Diablo Gratuluje i strasznie mi miło że moja kolejna sugestia została zaakceptowana :) Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku :)
Ulalala, jakie zmiany :>

Gratki
Gratulacje, dobra praca = awans, tak trzymaj! Została Ci tylko jedna ranga wyżej więc wiesz co robić :P.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Gratulacje, Prawidłowa osoba na prawidłowym miejscu :)
Stop pomagania!