Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Digitalius - ale urwał!
[Obrazek: ChomikImage.aspx?e=PYzgsHktPv318mtUvrrLS...UcuSQ&pv=2]
Witam Was ponownie! Jak wszyscy wiedzą niedawno dopiero co zabłysnąłem na Forum Odjechani.com.pl, oraz na Chomikuj.pl wielkim powrotem
(... bla, bla bla).

LINK DO POPRZEDNIEJ PREZENTACJI CHOMIKA

Mój chomik zaczął się tak rozwijać, że ja sam nie nadążam nad tym co się dzieje, ale chciałbym wszystkim zaprezentować "Strefę VIPA"!
[Obrazek: cooltext7_xhweqna.png]
Jest to strefa wszystkim doskonale znana, bo w wielu klatkach chomiczych można spotkać takie strefy.
Jednak ja nie chce prezentować Strefy, tylko samą promocję!
Promocja polega na tym, że Wy wchodzicie na mojego chomika, i piszecie do mnie na PW, że chcecie zająć miejsce w Strefie VIP. I to wystarczy, by otrzymać takie miejsce za FREE na 30 dni.

Co daje Strefa VIP? Na pewno zainteresuje się większa publiczność sieciowa, dzięki czemu zainteresujecie więcej chomików swoimi pliczkami.

Ponadto zapraszam do obejrzenia Cennika, oraz Terminarza mojej "Strefy VIPA"!
[Obrazek: cooltext7_xhweqex.png][Obrazek: cooltext7_xhweqes.png][Obrazek: cooltext7_xhwwqrr.png][Obrazek: cooltext7_xhsenwx.png]

Co wy myśleliście, że to koniec wrażeń? Aaaaaleee moooodelll..... :)
Chodźcie do mnie po więcej!
Na moim chomiku można pobierać jak już wiecie ZA FREE: Muzykę, Audiobooki, Ebooki.
Gdybyście mnie odwiedzali częściej, to byście się załapali na darmowe Filmy w wysokiej jakości, oraz Gry - co parę dni zdarza mi się wyjechać z nową ofertą ZA FREE! Teraz Walki KSW 20 można pobierać u mnie ZA FREE!

[Obrazek: ksw20plakat.jpg][Obrazek: free.png]
Za nami Gala KSW 20. Tym razem gala odbyła się w Ergo Arenie w Gdańsku. Nie brakowało pasjonujących walk i efektownych ciosów. W walkach wieczoru lepsi okazali się Polacy. Najpierw Marcin Różalski pokonał Rodney'a Glunde, potem Jan Błachowicz Houstona Alexandra i na koniec Mariusz Pudzianowski Christosa Piliafasa.

DOSTĘPNE WALKI:
● Marcin Różalski vs Rodney Glunder
● Borys Mańkowski vs Rafał Moks
● Kamil Waluś vs Jacek Wiśniewski
● Mariusz Pudzianowski vs Christos Piliafas
● Jan Błachowicz vs Houston Alexander
● Karol Bedorf vs Karl Knothe

Także wbijajcie, łapcie okazję FREE, głosujcie na mojego chomika, i korzystajcie ze Strefy Vip, i wielu innych atrakcji, które w przyszłości się pojawią u mnie :-)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości