Mam wtedy wielką moc, ale jak to jest Tym naprawdę to nie wiem.
Zapraszam do dyskusji
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Dlaczego stawia się gromnicę w burzy?
|
18.01.2015, 12:05
Od pewnego momentu zaciekawiło mnie to pytanie, no bo jak jest burza to zawsze moja babcia wyjmuję z szafr gromnicę, zapala ją i stawia przy oknie, pewnie dlatego żeby uchroniła całą rodzinę oraz dom.
Mam wtedy wielką moc, ale jak to jest Tym naprawdę to nie wiem. Zapraszam do dyskusji
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.01.2015, 15:49
Bo ludzie wierzą w Boga? Świeczka nie uchroni przed piorunem, lepiej użyć piorunochrona i porządnych warystorów.
|