...Chyba tylko z nazwy.
Do jakiego zwierzątka mnie porównasz?
|
28.10.2013, 20:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.10.2013, 20:59 przez Swordancer.)
Kojarzysz mi się Aniodiable z tym tworem:
...Chyba tylko z nazwy. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Oj żebyś się nie zdziwił, z kim ty mi się kojarzysz.
Jednym słowem jesteś szybki, zawsze jak coś się wydarzy to jesteś. I jeszcze jaki waleczny z ciebie swordancer.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Koledzy, miało być uzasadnienie a nie zdjęcia! Wróćcie do pierwszego posta.
28.10.2013, 21:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.10.2013, 21:22 przez Swordancer.)
Przecież napisałem uzasadnienie. Ten ptaszek przypomina mi Aniodiable z nazwy, a to przecież "Głuptak".
Kinga, kojarzysz mi się z... Hmmm... Z molem. Co prawda bardziej książkowym, ale mol, to mol. Motylek nocny jakby nie patrzeć.
28.10.2013, 21:26
Może bardziej ćma?
Sword, hmm, a mi się kojarzysz z samotnym wilkiem. Nie potrzebujesz nikogo do szczęścia, jesteś typem samowystarczalnego mężczyzny o twardym charakterze. niby taki jak wszyscy inni z watahy, a jednak zupełnie odrębny, indywidualny, wolny strzelec.
28.10.2013, 21:36
Nareszcie Cię mam Buhayu, jakoś tamten nick zapamiętałam i za jasną anielkę nie kojarzysz mi się z niczym innym niż bykiem.
Taki jakiś jesteś ostatnio gruboskórny
28.10.2013, 21:45
Też chciałem napisać że kojarzy mi się Pan Jakub z Bykiem.
Mhm? jakby to powiedzieć, o mam! samica psa - taka udomowiona forma wilka który chodzi własnymi ścieżkami po lesie jak kot, a później i tak powraca tam gdzie jest jego miejsce, później znów znika. Myślałem nad tym chyba z pięć minut, ja już w to nie gram. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
28.10.2013, 22:39
Kinga to taka kocica, która momentami jest milutka ale potrafi pokazać pazur
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Vil...Ciężko stwierdzić, ale pierwsze co mi się nasunęło na myśl to lwica. Z jednej strony pewną siebie i gotowa to ataku, silna i zdecydowana, pewna swoich racji. Z drugiej strony kotek (duży bo duży ale kotek), który lubi być głaskany (czytaj: komplementowany), jest milutki ale i tak chodzi własnymi ścieżkami. Jeszcze by pasowała pantera albo puma ale chyba trzeba się chyba ograniczyć do jednego zwierzaka.
Edit: za wolno piszę czy co? Hm to dopiero zagadka- ale chyba tygrys... Silny trochę nieprzewidywalny ale ma sobie coś z kota (czemu ją wszędzie widzę koty?) chodzi własnymi drogami...
Staram się pisać poprawnie
|