Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dragon Age 2
[Obrazek: 344890703.jpg]

08 marca 2011 - Świat
11 marca 2011 - Polska

WYMAGANIA SPRZĘTOWE: Pentium IV 1.8 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7900GS lub lepsza), 7 GB HDD, Windows XP/Vista/7

OPIS GRY: Dragon Age II to druga odsłona serii stworzonej przez studio BioWare, które zasłynęło z wielu kultowych produkcji z gatunku cRPG. Wydana w 2009 roku pierwsza część zdobyła uznanie graczy oraz prasy branżowej i często bywa określana duchowym następną cyklu Baldur's Gate. Przygoda przenosi nas ponownie do mrocznego świata fantasy zamieszkałego przez ludzi, elfy oraz krasnoludy i nękanego przez nowe problemy. Tym razem wcielamy się w postać Hawke – pozbawionego grosza przy duszy uchodźcy, który odgrywa kluczową rolę w przyszłości tego światu przechodzi do legendy jako Mistrz Kirkwall. Fabuła gry obejmuje dziesięć lat z jego życia, podczas których gromadzi on śmiertelnie niebezpiecznych sojuszników oraz zdobywa sławę i bogactwo. Cała historia przedstawiana jest w czasie przeszłym. Wszystkie wydarzenia miały już miejsce, a gracze postawieni zostają w roli słuchacza łapczywie chłonącego każde słowo padające z ust wielu różnorodnych bajarzy, którzy często różnią się perspektywą i poglądami na temat relacjonowanych opowieści. Duże zmiany zaszły w podejściu do kwestii głównego bohatera...

SCREENY Z GRY:
[Obrazek: 39981903.jpg]

[Obrazek: 53541832.jpg]

[Obrazek: 23677146.jpg]

[Obrazek: 68061036.jpg]

[Obrazek: 98600792.jpg]

[Obrazek: 83135176.jpg]

[Obrazek: 96232718.jpg]
---
  Odpowiedz
Na pewno fajna gierka:),lubię takie gry:):)
  Odpowiedz
ja aktualnie w nią gram. Trochę nie mam czasu teraz ale jestem mniej więcej w połowie ;p
jak narazie jestem z niej zadowolony :)
---
  Odpowiedz
Na konsolach to bardziej przypomina slasher niż rpg ale gra świetna ,co prawda gorsza dla mnie od jedynki ale i tak BioWare ma u mnie kolejnego dużego plusa za tą produkcję.
  Odpowiedz
Pogralbym w to ale juz sie przyzwyczailem ze lepsze gry mi nie dzialaja ;p
  Odpowiedz
Dobry,ale najsłabszy rpg biowaru , ME lepsze ;)
  Odpowiedz