Proszę o ocenę
Ps. Miałem lekkie problemy z tym "połyskiem" po prawej stronie okładki, ale udało się Pokombinowałem i się udało
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
"Dvd Case" - "Podstawka" do robienia okładek na filmy.
|
Witam, mam swoje nowe "dzieło" tworzone od podstaw, tzn. od utworzenia nowego pliku A oto przykładowa okładka po wykorzystaniu "podkładki" :
Proszę o ocenę Ps. Miałem lekkie problemy z tym "połyskiem" po prawej stronie okładki, ale udało się Pokombinowałem i się udało Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.04.2012, 07:52
Lewy dolny róg - do poprawki.
Zbyt ostry (jak dla mnie) cień. No i w sumie to tylko biały prostokąt z cieniem na którym jest (prawdopodobnie) druga warstwa zrobiona piórem ze zmniejszonym kryciem (ewentualnie lekko podgumowana ). Ale co kto woli
---
Właśnie Szymon chodzi o to że to jest ładne w swojej prostocie
EDIT : Proszę, poprawiona wersja : Lepiej co nie ?
Jest lepiej
Może bym trochę jeszcze cień zmniejszył (nie krycie tylko rozmiar).
---
15.04.2012, 09:36
mi się w sumie podoba, ale ja wolę już gotowe sobie wziąć niż robić od nowa
15.04.2012, 10:16
Hehe, ale mi o to chodziło żeby samemu zrobić i przy okazji się coś nauczyć Przy robieniu tego "dvd case" nauczyłem się robić tego "połysku".
|