Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

"Dvd Case" - "Podstawka" do robienia okładek na filmy.
Witam, mam swoje nowe "dzieło" tworzone od podstaw, tzn. od utworzenia nowego pliku :) A oto przykładowa okładka po wykorzystaniu "podkładki" :
[Obrazek: twelve-1334348656.png]
Proszę o ocenę :)
Ps. Miałem lekkie problemy z tym "połyskiem" po prawej stronie okładki, ale udało się :) Pokombinowałem i się udało :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Lewy dolny róg - do poprawki.
Zbyt ostry (jak dla mnie) cień.

No i w sumie to tylko biały prostokąt z cieniem
na którym jest (prawdopodobnie) druga warstwa
zrobiona piórem ze zmniejszonym kryciem
(ewentualnie lekko podgumowana :P).

Ale co kto woli :)
---
  Odpowiedz
Właśnie Szymon chodzi o to że to jest ładne w swojej prostocie :D
EDIT : Proszę, poprawiona wersja :
[Obrazek: craiglist_repersa.png]
Lepiej co nie ? :)
  Odpowiedz
Jest lepiej :)

Może bym trochę jeszcze cień zmniejszył (nie krycie tylko rozmiar).
---
  Odpowiedz
Może być ? :
[Obrazek: craiglist_repexsr.png]
  Odpowiedz
mi się w sumie podoba, ale ja wolę już gotowe sobie wziąć niż robić od nowa
  Odpowiedz
Hehe, ale mi o to chodziło żeby samemu zrobić i przy okazji się coś nauczyć :) Przy robieniu tego "dvd case" nauczyłem się robić tego "połysku". :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości