Sam tego doznałem kilka razy, co prawda idzie się czasem wystraszyć jak to napisał kolega wyżej, ale fajne uczucie.
Słyszałem, że da się to jakoś wyćwiczyć.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Dziwne uczucie podczas spania!!
|
02.11.2012, 22:12
Większość osób tego doświadczyła i nie jest to nic nadzwyczajnego ani szkodliwego.
Sam tego doznałem kilka razy, co prawda idzie się czasem wystraszyć jak to napisał kolega wyżej, ale fajne uczucie. Słyszałem, że da się to jakoś wyćwiczyć. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.11.2012, 22:18
Ciekawi mnie tylko, czy jak ktoś miał kiedyś zawał lub stan przedzawałowy to czy takie coś mogłoby zagrozić zdrowiu lub życiu ...
Jak my myślicie??
Hehe, czytam i się zastanawiam - co oni gadają.
Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem, a przynajmniej nie pamiętam nic takiego. Przypominam sobie fakt ze skurczem o którym pisał skyance. skyance napisał(a):Wówczas w organizmie następuje powolne rozluźnianie się mięśni. Mogą również występować *tiki*, tj. nagłe, niekontrolowane, krótkotrwałe skurcze mięśni w różnych partiach ciała.Przytrafiało mi się to najczęściej w szpitalu gdy leżałem ze złamaną nogą. Dokładnie na granicy zasypiania. Oczywiście momentalnie się budziłem.
02.11.2012, 22:47
Ja miałem takie schizy.
Raz zapalałem światło i czułem jak mnie prąd kopnął. Raz skakałem z kościoła, i czułem niezłe przewracanie w brzuchu jak bym faktycznie skakał. Raz wpadłem na maskę samochodu, i czułem uderzenie. To jest normalne i ja na przykład mam tak dość często, ale to nic złego. To po prostu zwykły sen, z lekkimi odczuciami, hehe. Nie masz się czym przejmować
02.11.2012, 23:06
Hah też tak czasami mam ale jak sie przebudzam w nocy np a nie przy zasypianiu nigdy się nie zastanawiałem nad tym czy ktoś też tak ma
02.11.2012, 23:44
Błędnik (polecam wygooglować) robi was w balona. Na tym to polega.
02.11.2012, 23:51
No właśnie ja też nigdy nie wiedziałem, że ktoś ma tak samo jak ja ;D
02.11.2012, 23:52
Nic szczególnego, nie powinno byś groźne. Jedynie jakiś "genetyk" może to stwierdzić!
Tosz to przecież stan alfa! Kiedy zasypiasz, Twój mózg obniża częstotliwość swojej pracy, a stan pośredni między jawą (stan beta) a snem (delta) jest stanem hipnotycznym tzw. częstotliwością alfa. Doświadczasz wtedy hipnozy - zachowania świadomości z jednoczesnym spowolnieniem pracy mózgu. Możesz ten fakt wykorzystać bardzo dobrze w celu programowania swojej podświadomości.
03.11.2012, 15:42
Vilandra, a da się to jakoś wyćwiczyć ? Bo to super uczucie. Hehe
Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2 |