Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dziwne uczucie podczas spania!!
(03.11.2012, 15:42)dimix napisał(a): Vilandra, a da się to jakoś wyćwiczyć ? Bo to super uczucie. Hehe

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2

Oczywiście. Usiądź wygodnie lub połóż się tak, abyś miał prosty kręgosłup. Oddychaj powoli i głęboko, napełniając całe płuca powietrzem i powoli je z nich wypuszczając.Zamknij oczy i zacznij liczyć od 100 w dół. Weź głęboki oddech, wypuszczaj powoli powietrze wyobrażając sobie liczbę 100, następnie oddech, wydech i 99, oddech, wydech i 98. Każda liczba na wydechu. Skup się tylko i wyłącznie na swoim oddychaniu i liczbach, które sobie wyobrażasz, nie myśl o niczym innym. Twoje fale mózgowe zaczną się obniżać, a jednocześnie pewien zakres świadomości zostanie zachowany.
  Odpowiedz
A jak wtedy będe mógł spaść z belki ? :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
(02.11.2012, 23:44)Shelma napisał(a): Błędnik (polecam wygooglować) robi was w balona. ;) Na tym to polega.

Jak przeczytasz moją drugą wypowiedź to zobaczysz, że właśnie o tym Błędniku pisałem :D
Że to on przesyła informacje, że leżymy :D
  Odpowiedz