Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ekspres do kawy
Jaki wy używacie ekspres do kawy i dlaczego????ja używam ekspres do kawy moccamaster oprócz tego ze robi pyszną kawę dzięki specjalnemu filtrowi to jeszcze ma właściowości zdrowotne
  Odpowiedz
Jak dla mnie najlepszym ekspresem do robienia kawy, jest Tassimo, ponieważ perfekcyjnie przygotowuje kawę, jest łatwy obudzę oraz mało pobiera energii:) Mimo, że mam go, już ponad 2 lata to do dnia dzisiejszego, jestem zadowolony:)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Ja mam dolce gusto, kawa jest pyszna, ale powiem szczerze, ze na dłuższą metę, to drogi interes.
  Odpowiedz
Kiedyś się zastanawiałem po co ludzie kupują ekspres do kawy i czy nie szkoda im na to kasy. Teraz jak mam to urządzenie to już wiem dlaczego:) To nasze maleństwo Electrolux 07000 Series EKF7500BK . Dlaczego ten? Bo dostaliśmy go w prezencie:)
  Odpowiedz
Ja mam Krupsa, tego nowego, który teraz wyszedł. Jest bardzo fajny, kapsułki dostępne, kawa wychodzi bardzo dobra a sam ekspres bardzo fajnie się prezentuje ;)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości