Ekspres do kawy
|
Jaki wy używacie ekspres do kawy i dlaczego????ja używam ekspres do kawy moccamaster oprócz tego ze robi pyszną kawę dzięki specjalnemu filtrowi to jeszcze ma właściowości zdrowotne
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.07.2013, 17:17
Jak dla mnie najlepszym ekspresem do robienia kawy, jest Tassimo, ponieważ perfekcyjnie przygotowuje kawę, jest łatwy obudzę oraz mało pobiera energii Mimo, że mam go, już ponad 2 lata to do dnia dzisiejszego, jestem zadowolony
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
13.03.2014, 18:51
Ja mam dolce gusto, kawa jest pyszna, ale powiem szczerze, ze na dłuższą metę, to drogi interes.
Kiedyś się zastanawiałem po co ludzie kupują ekspres do kawy i czy nie szkoda im na to kasy. Teraz jak mam to urządzenie to już wiem dlaczego To nasze maleństwo Electrolux 07000 Series EKF7500BK . Dlaczego ten? Bo dostaliśmy go w prezencie
20.06.2015, 10:17
Ja mam Krupsa, tego nowego, który teraz wyszedł. Jest bardzo fajny, kapsułki dostępne, kawa wychodzi bardzo dobra a sam ekspres bardzo fajnie się prezentuje
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości