Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Filmy na które czekamy.
Aktualnie czekam na "Tomorrowland", który będzie miał premierę pod koniec maja i drugą część "Maze Runner", która wyjdzie we wrześniu.
  Odpowiedz
czekam na "Alicję po drugiej stronie lustra". Szkoda, że w tej części Tim Burton jest tylko producentem, ale po trailerze widać, że jego styl został zachowany na szczęście
  Odpowiedz
Czekam na Więźnia Labiryntu drugą część w dobrej jakości. Na razie odpuszczę sobie oglądanie.
I na Chemię, na dvd. Niestety nie byłem w kinie.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Ostatnia rodzina

Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
Zdecydowanie moim wyczekiwanym filmem tego roku jest "Piękna i Bestia" , gra Emma Watson więc trzeba to zobaczyć :)
  Odpowiedz
Zdecydowanie czekam na nowy film z Rosomakiem, czyli "Logan".
  Odpowiedz
Takie filmy to można oglądać dzień i noc.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Film z akcją rozgrywającą się w epoce lodowców, hmm.. oprócz bajki nie kojarzę żeby coś takiego powstało ostatnio. Prymitywna  dzika przyroda, instynktowna walka o przetrwanie, to jest to co lubię. Chętnie obejrzę. 
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Ja czekam na polski film Botoks. Zwiastun przedstawia się całkiem obiecująco i mam nadzieję, że ten film będzie równie dobry jak inne filmy Patryka Vegi.
  Odpowiedz
Ja czekam aż w końcu zrobią trzecią część sherlock'a :D
  Odpowiedz