Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Freetransfery.toplista.pl
Moja toplista mieści się pod adresem http://freetransfery.toplista.pl.

Właściwie to forum to jedyne miejsce gdzie mogę usłyszeć uwagi na temat tej toplisty, więc proszę o Wasze opinie :) Zarówno te pochlebne jak i krytyczne. Pozwoli mi to zostawić przydatne Wam rzeczy, a poprawić te które tego wymagają.

Pozdrawiam

@ edit 21.04.2011

Ostatnio zauważyłem niepokojące zjawisko.
Ktoś notorycznie usiłuje zdobyć hasło do mojej toplisty. Dla swojej wygody będę
tu zamieszczał adresy IP osób które próbowały włamać się na moje konto.
Może mi lub komuś się to przyda, kiedyś tam...

79.184.60.159 - próba włamania w dniu 21.04.2011 godz. 1:26
  Odpowiedz
Ja jestem na tak:D. Widać reklamy chomików wygrywających licytacje czy konkursy jest ok aż miło się na nią wchodzi zwłaszcza z powodu braku ryczącego radia .Mnie tam nie ma bo za chuda w uszach jestem ale kto wie może i kiedyś ja znajdę tam swoje miejsce a dokładniej tylko tu szukałabym miejsca dla siebie :D tak trzymaj Adasiu
  Odpowiedz
a tam za chuda w uszach - warto spróbować :) Ja nie mówię żeby zaraz mierzyć do Kruchego z pierwszego miejsca bo musiała byś włożyć maaasę wysiłku, ale statystyki mówią że warto być w pierwszej dziesiątce. A to już nie jest nieosiągalne ;-) Może kiedyś się skusisz :)
  Odpowiedz
+ Top lista wyróżnia się szczegółowym dopracowaniem oprawy graficznej.

+ Grafika przypominająca portal chomikuj.pl.

+ Nie natrafiłem nigdzie jeszcze na tak dobrze dopracowaną top listę związaną z chomikuj.pl.

+ Pogratulować zmian i pomysłu.

Odpowiedz
Również dla mnie najlepsza top lista w sieci pod względem graficznym. Bardzo dobrze pomaga aby wypromować swojego chomika :) Gratulację pomysłu i realizacji.
  Odpowiedz
Bardzo dobra top lista. Nie dlatego, że jestem pierwszy ;) Nie było łatwo, cały czas trzeba dbać o odwiedziny by inni za bardzo nie szaleli ;)
Kolorystycznie jest ok, nic nie tnie, szybko się ładuje, w przeciwieństkie do innych top list.
Denerwuję mnie tylko napis "Polecani:" który nie jest w odpowiednim miejscu, kiedyś Ci o tym już mówiłem.
  Odpowiedz
Ja jestem zdania CzekoladowyBaron
Powiem tak widziałem sporo Top-List,ale ta mi się bardzo podoba
Zapisałem sie niedawno
Adaś widać,żę znasz języka HTML ta strona jest super, laduje się szybko.
Powiem,że najlepsze jakie widziałem do tej pory Top Listy to twoja adaś i Barona
Pozdrawiam
  Odpowiedz
Dzisiaj zrobiłem nowy baner dla swojej toplisty.
Jest zupełnie z innej epoki niż sama toplista.
Celowe działanie?
Myślę, że tak...

Dlaczego?

Uważam, że ludziom znudziło się już klikanie w chomikowe banery,
przez co staje się to coraz mniej skuteczne.
Obecny baner to poniekąd eksperyment - czy się uda? Sprawdzą
sami użytkownicy toplisty :)

Tablica nawiązuje do "odjechanych" - humorystyczny napis "Dawca" odnosi się
do jednoznacznych skojarzeń... Czy baner ma szansę zostać zauważony?

Myślę, że dzisiejsze reklamy bardziej przykuwają uwagę swoją treścią, przekazem,
a nie efektami specjalnymi czy mega pokazówkami graficznymi.
Weźmy za przykład reklamę TPSA z sercem i rozumem.
Bardzo prosta konstrukcja reklamy jednak kluczową rolę odgrywa tu przekaz - humorystyczny,
zapadający w pamięć. Mimo że mało kto lubi tego monopolistę, reklamy z sercem i rozumem
są bardzo lubiane. Paradoks?

Myślę że bardziej na miejscu będzie stwierdzenie: Profesjonalna reklama 21 wieku :)

[Obrazek: tablicadawca.png]
  Odpowiedz
Top Lista bardzo dobra, tylko ostatnio ktoś mnie z niej usunął. Pisałem już do Ciebie Adam, ale podobno mnie nie usuwałeś, a dalszej odpowiedzi się nie doczekałem...
  Odpowiedz
Witajcie,

w ciągu kilku dni z toplisty zostaną usunięte wszystkie wpisy zawierające reklamy,
zamiast linku do serwisu Chomikuj.pl
Przypominam, że to toplista Użytkowników Chomikuj.pl, a nie tablica
reklamowa.
  • Sprawdź dla pewności Twój wpis, czy na pewno prowadzi on do jakiegokolwiek
    folderu z free transferem.
  • Proszę też sprawdzić czy na swoim chomiku posiadasz baner toplisty
    gwarantujący Ci tym samym wzrost odwiedzin Twojego chomika.

Kod do tego banera znajdzie na swoim koncie po zalogowaniu.

W razie jakichkolwiek pytań pozostaję do Waszej dyspozycji.

P.S.
gregor01 jeżeli to jeszcze aktualne napisz na PW.
  Odpowiedz