Fajne ^^
GeekyTits - zmysłowe recenzje smartphone :D
|
17.02.2013, 21:13
Dzisiaj, całkiem przypadkiem natknąłem się na bardzo ciekawą recenzentkę smartphone . Nazywa się GeekyTits. Sami sprawdźcie przykładową recenzję :
Fajne ^^ Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.02.2013, 21:25
"2 pełne okrągłe megapixele"
Oby więcej takich recenzji "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
17.02.2013, 21:38
Są, wejdź na jej kanał
17.02.2013, 21:44
Obejrzałem kilka recenzji. Wnioski:
* nie wiem o czym były, * nie wiem o jakich telefonach były. A wszystko przez kreację recenzentki Heh "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
17.02.2013, 22:29
Telefon słaby, a panna ma paskudnie za krótkie paznokcie... Idea fajna, coś nowego, ale o wiele lepiej by to wyglądało, gdyby ta "kobieta", a może raczej, dziewczyna, robiła z siebie eksponat nieco subtelniej.
"Dwa pełne okrągłe megapixele" - Fakt, może się podobać, ale trochę za mocne, za bardzo zalatuje kiczem.
17.02.2013, 22:58
Nie lubię czegoś takiego, wydaję się (i według mnie jest) taka 'sztuczna'.
18.02.2013, 19:36
Idea świetna - lecz moim zdaniem przesadzona.
Jak dla mnie zalatuje to kiczek, czy mówiąc bardziej nowocześnie - słabą podnietą dla gimbusów. Okey, pani wykorzystuje swoje dwa krągłe atuty lecz może to być dość monotonne. Za pomysł 10/10, za wykonanie 6/10. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|