Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

GeekyTits - zmysłowe recenzje smartphone :D
Dzisiaj, całkiem przypadkiem natknąłem się na bardzo ciekawą recenzentkę smartphone :D. Nazywa się GeekyTits. Sami sprawdźcie przykładową recenzję ;) :

Fajne ^^
  Odpowiedz
"2 pełne okrągłe megapixele"
Oby więcej takich recenzji :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Są, wejdź na jej kanał ;)
  Odpowiedz
Obejrzałem kilka recenzji. Wnioski:
* nie wiem o czym były,
* nie wiem o jakich telefonach były.

A wszystko przez kreację recenzentki :diabel
Heh
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
(17.02.2013, 21:44)Nicholas napisał(a): Obejrzałem kilka recenzji. Wnioski:
* nie wiem o czym były,
* nie wiem o jakich telefonach były.

A wszystko przez kreację recenzentki :diabel
Heh

to tam były telefony jakieś ? :OO
  Odpowiedz
Telefon słaby, a panna ma paskudnie za krótkie paznokcie... Idea fajna, coś nowego, ale o wiele lepiej by to wyglądało, gdyby ta "kobieta", a może raczej, dziewczyna, robiła z siebie eksponat nieco subtelniej.

"Dwa pełne okrągłe megapixele" - Fakt, może się podobać, ale trochę za mocne, za bardzo zalatuje kiczem.
  Odpowiedz
Nie lubię czegoś takiego, wydaję się (i według mnie jest) taka 'sztuczna'.
  Odpowiedz
Idea świetna - lecz moim zdaniem przesadzona.
Jak dla mnie zalatuje to kiczek, czy mówiąc bardziej nowocześnie - słabą podnietą dla gimbusów.
Okey, pani wykorzystuje swoje dwa krągłe atuty lecz może to być dość monotonne.

Za pomysł 10/10,
za wykonanie 6/10.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz