Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

George Michael a sprawa wrocławska
Jak zapewne wszystkim wiadomo na okoliczność otwarcia stadionu we Wrocławiu zagra George Michael.Wiele osób(także i mnie) ta decyzja nieco zaskoczyła.Na długo przed budową stadionu krążyły plotki,że ma u nas wystąpić Metallica(padały też nazwy innych gwiazd rockowych)

Podkreślam od razu - nie mam nic do George Michaela(cenię jego twórczość),ale wydaje mi się,że lepszym posunięciem byłoby sprowadzenie gwiazdy z nurtu muzyki rock,a nie pop.Ja osobiście bardzo chciałbym zobaczyć na żywo np.: Scorpions(zespół ten niebawem kończy działalność),AC/DC czy też Paula McCartney'a(skoro mógł zagrać w Polsce Ringo Starr to nie widzę przeszkód,żeby odwiedził Wrocław sam Paul).

A Wy jakie macie zdanie na ten temat? Zachęcam do dyskusji i wymiany opiniiMuzykaMuzykaMuzykaMuzyka
[Obrazek: MUZOL-baner-468x60px.gif]
  Odpowiedz
Heh George Michael?
Osobiście wolałbym Metallicę...
Nawet skusiłbym się wtedy na ponowną wizytę w Wrocku. :)
  Odpowiedz
Osobiście byłem na koncercie Scorpions - i widziałem jaki mają Power - to co się słucha nie odzwierciedla tego na żywo :) Poprostu szok.
  Odpowiedz
Dzięki za głosy w dyskusji i czekam na kolejne Wasze opinie:-)

[Obrazek: MUZOL-baner-468x60px.gif]
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości