Gniew Tytanów
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.04.2012, 22:00
Nie oglądałam, ale również chętnie posłucham opinii, gdyż mój tata upiera się, że mam go na to zabrać do kina w ramach prezentu imieninowego - nie był jeszcze na filmie 3D i na debiut wybrał sobie właśnie "Gniew Tytanów". Podejrzewam, że to kolejna głupotka w stylu "Starcia Tytanów", na której będę zgrzytać zębami, więc chciałabym mieć mocne argumenty w ręku, żeby mu to wybić z głowy...
12.04.2012, 22:06
Z tego co czytałem to film się większości podobał, aczkolwiek są i tacy, którzy uważają ten film za totalne dno.
Ocena filmweb to 6,3 z prawie 3tyś głosów czyli nie jest źle. Trailer zachęca do obejrzenia i chętnie sam bym obejrzał. Link do filmweb Wydaje się być wartym uwagi .
13.04.2012, 00:43
No to ja już widzę, że to nie dla mnie. Nie mam ochoty się znowu denerwować przez cały film na pomieszanie i udziwnienie mitów greckich.
20.04.2012, 20:32
Ja ostatnio oglądałem. Nawet mi się podobał
Ciekawe efekty specjalne choć przyznam że chwilami nudził mi się ... ; p Jednak polecam
---
21.04.2012, 23:51
Ja też oglądałam i powiem szczerze, że jestem trochę rozczarowana. Lubię mitologię, ale film jest taki nie wyraźny. Owszem, jest kilka efektów, na które można zwrócić uwagę, ale całość marna. Trochę przereklamowany.
22.04.2012, 11:48
no reklamowali najlepsze sceny zapowiadało się super a film ogólnie średni
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości